• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Divan gest srpskog reprezentativca: Uplakana djevojčica će zauvijek pamtiti ovaj dan (VIDEO)

Srpski fudbaler Nikola Milenković oduševio malu navijačicu reprezentacije.

 Nikola Milenković poklonio dres uplakanoj djevojčici Izvor: X/FSSrbije/printscreen

Fudbalska reprezentacija Srbije napravila je dobru uvertiru za Evropsko prvenstvo, pošto je na gostovanju savlada Švedsku (3:0). Na tom meču "orlovi" su imali veliku podršku sa tribina, a srpski navijači iz čitave sjeverne Evrope stigli su kako bi nacionalni tim ispratili na veliko takmičenje. Utakmicu će posebno pamtiti jedna djevojčica.

Navijačica Srbije napustila je stadion sa vrijednim poklonom u rukama, pošto je defanzivac Nikola Milenković odlučio da baš njoj pokloni dres koji je nosio na meču. Odbrana Srbije izgledala je veoma dobro, a Predrag Rajković je uz pomoć Strahinje Pavlović, Nemanje Stojića i pomenutog Milenkovića sačuvao mrežu. Ipak, možda i najbolji potez na meču štoper Fiorentine izveo je poslije utakmice.

On je preskočio reklame i došao skroz do tribine na kojoj je bila uplakana djevojčica. Dres joj je dao u ruke, kako niko ne bi mogao da ga otme - što smo prethodnih godina viđali na stadionima širom svijeta - a čini se da su i ljudi pored male navijačice bili zahvalni Nikoli što je baš njoj uručio dio sportske opreme. Pogledajte kako je to izgledalo: 

Podsjećamo, reprezentacije Srbije će prvi put pod tim imenom igrati na Evropskom prvenstvu, a nakon 24 godine pauze. U grupnoj fazi odmjeriće snage sa Engleskom, Slovenijom i Danskom - dvije prvoplasirane ekipe prolaze dalje, a mjesta ima i za četiri najbolje trećeplasirane ekipe na kraju grupne faze.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC