• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bruka na EURU, ali Srbija se raduje: Promašaj za pamćenje u zadnjoj sekundi sačuvao šanse orlova! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

U 95. minutu Saba Lobjanidze je promašio nemoguće i dao Srbiji šansu da i sa bodom protiv Danske prođe u drugu rundu!

 Saba Lobjanidze promašaj Gruzije koji je ostavio nadu Srbiji Izvor: Arena Sport Premium 1

Sreća pa je Gruzija na ovom Evropskom prvenstvu, jer selekcija sa Kavkaza nudi najbolje mečeve na Euro 2024! Prvo su odigrali fantastičnu utakmicu sa Turcima, a sada su remizirali 1:1 sa Češkom. Ali ovakav kraj meča je zaista za infarkt, pogotovo kod navijača Gruzije! Poveli su Gruzini kada je defanzivac Češke igrao rukom u svojih 16 metara u posljednjim momentima prvog poluvremena, pa je Mikautadze pogodio za 1:0. Izjednačio je Patrik Šik u 59. minutu, a onda je u 95. viđen zicer! 

Bila je Češka u naletu, štoper Tomaš Holeš je šutnuo, a dobro postavljeni blok gruzije ga je izblokirao. Odbila se lopta do jednog od krilnih igrača Gruzije i krenula je munjevita kontra tri na jedan. Nije bilo šanse da se vrate Česi, a kada je odložena lopta na stranu do potpuno otvorenog Sabe Lobjanidzea viđen je nevjerovatan promašaj! 

Krilni igrač Atlante ušao je u 82. minutu meča umjesto Kviče Kvarachelije koji je imao problem sa zadnjom ložom. Iako je bio svjež umjesto da postigne pogodak za pobjedu on je poslao loptu nebu pod oblake i prebacio cijeli gol. Ne samo da se on uhvatio za glavu, već i svi navijači na stadionu. Pogledajte kako je to izgledalo: 

Ovaj promašaj bi ipak mogao da dobro dođe Srbii! Da je Gruzija pobijedila imali bismo još jednu grupu u kojoj tri ekipe imaju po makar tri boda. Za sada je jasno da će u grupama D i E već imamo po tri tima sa pobjedom, a sada je grupa F ostala bez toga. A zašto je to bitno za Dragana Stojkovića Piksija i "orlove"?

Zbog mogućnosti da i sa dva boda prođu dalje! Za sada bi Srbija prošla i sa remijem protiv Danske ukoliko bi Engleska sa više od gola razlike savladala Sloveniju. Ipak ima još da se igra, ali svakako za sada su samo dva tima na trećem mjestu svojih grupa sa po dva boda. Pogledajte još jednom promašaj Gruzije: 

Pogledajte

00:39
Promašaj Gruzije
Izvor: Arena sport premium 1
Izvor: Arena sport premium 1

(MONDO, N.L.)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC