• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igor Štimac o sudiji sa meča protiv Italije: Sanjao sam da ga mlatim, a on vrišti!

Autor Dragan Šutvić

Igor Štimac je izjavom uzburkao javnost u Hrvatskoj.

 Igor Štimac o sudiji Daniju Makeliju Izvor: Youtube/Printscreen/MN Press

Ispale su Srbija i Hrvatska, Crna Gora, Sjeverna Makedonija i BiH se nisu kvalifikovale za Euro 2024, tako da je samo Slovenija u nokaut fazi od zemalja bivše Jugoslavije. Nekadašnji selektor Hrvatske i do skora selektor Indije Igor Štimac je za to okrivio sudiju meča Hrvatska - Italija Danija Makelija. Poput sadašnjeg selektora "vatrenih" Zlatka Dalića ali i Luke Modrića on je bio bijesan što je Makeli produžio meč osam minuta.

"Volio bih da zaboravimo ovog sudiju što prije. Ja mu ni ime ne znam, jutros sam se probudio, sanjao sam da ga mlatim. Sanjao sam da vrišti i da mi se pokušava otrgnuti iz ruku. Toliko sam bio deprimiran i žalostan radi onoga što nam je uradio. Duboko u noć sam razmišljao o njemu, ali ne želim da mi se to događa", počeo je Igor Štimac. 

Ipak Štimac je istakao da Hrvatska mora da vidi gdje je grešila i da jedan loš turnir ne smije da uruši sve što se radilo ranije. Takođe kritikovao je kritičare i istakao da nije u redu da se tokom turnira toliko priča negativno o nacionalnom timu. 

"Vjerujem da su mnogi Hrvati takvu noć proživjeli. Međutim, mi moramo da izanaliziramo sebe, gdje smo pogriješili, šta nismo dobro uradili. Imali smo priliku da ne zavisimo o toj pobjedi protiv Italije i od toga treba početi. Momcima, selektoru, štabu, svim ljudima u Savezu čestitati još jednom jer i ovakvi su rezultati sastavni dio ovog posla kojim se bavimo, a svi ovi koji su se upustili u velike kritike tokom turnira i bili dio negativne publike koja ne pomaže ničim hrvatskoj reprezentaciji, neka se zapitaju kakvi su to ljudi", rekao je Štimac.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC