• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Postaje šef u Partizanu, a nastavlja karijeru: Miralem Sulejmani ne prestaje da igra fudbal!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Novi šef skauting službe Partizana biće Miralem Sulejmani, ali on ne završava igračku karijeru.

 miralem sulejmani sef u partizanu ne prekida karijeru Izvor: MN PRESS

Fudbalski klub Partizan doživio je velike promjene tokom ljeta - u klub se vratio Aleksandar Stanojević i odmah napravio ekipu po svom ukusu, ali tu nije kraj. Menjaju se crno-bijeli i na drugim frontovima, pa se tako u Humsku vraća nekadašnji reprezentativac Miralem Sulejmani, koji bi trebalo da bude šef skauting službe Partizana.

Već je stiglo do javnosti da će Sulejmaniju pomagati saigrač iz inđijskog Železničara Filip Osman, kao i Nenad Marinković i David Almazi koji su duže u taboru Partizana. Ali, to nije sve od važnih informacija za povratak Miralema Sulejmanija u Humsku - pored direktorske funkcije koju preuzima on će nastaviti i sa igračkom karijerom!

"Partizan ga je pozvao i ponudio ugovor na dvije godine, taj angažman ne remeti Sulejmanija ni FK Železničar. On ostaje naš igrač i uklapaće se na osnovu obaveza prema jednoj i drugoj strani", rekao je sekretar Železničara iz Inđije Igor Đumić za sajt "IN Medija". U Inđiji su čak i veoma zadovoljni zbog takvog razvoja situacije - smatraju da će na Miralema moći da računaju na fudbalskom terenu, ali i kada dođe do jačanja veza sa Partizanom koji bi u budućnosti mogao da im pomogne sa dovođenjem pojačanja.

Podsjećamo, Miralem Sulejmani je ponikao u BSK iz Batajnice, zatim je godinama bio dio mlađih kategorija i kratko dio seniorskog tima crno-bijelih. Razlaz sa Partizanom nije bio baš lijep, u jednom trenutku je fudbaler bio i suspendovan, ali je ubrzo karijeru nastavio u inostranstvu. Igrao je za Herenven, Ajaks, Benfiku i Jang Bojs, prije nego što se vratio u Srbiju i obukao dres Železničara.

Sa timom iz Inđije dogovorio je saradnju nakon godinu i po dana pauze! Zaigrao je u Srpskoj ligi Vojvodina i bio jedan od aduta Železničara na putu do titule. Ipak, tim iz Inđije zbog administrativne greške nije obezbijedio ulazak u Prvu ligu, pa je i reprezentativac Srbije sa sa 19 nastupa u U21 i 20 u A selekciji ostao u trećeligaškom društvu. 

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC