• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kevin De Brujne pobjesnio na novinara!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Kevinu De Brujneu nije bilo do ovakvih pitanja.

 kevin de brujne rekao novinaru da je glupan Izvor: X/@marca/Printscreen

Belgija je ispala sa Evropskog prvenstva poslije poraza od Francuske 1:0, a Kevin De Brujne nije bio raspoložen za razgovor poslije ovog meča. Pošto je autogolom Jana Vertongena njegov tim ispao i pošto će ovo biti posljednje takmičenje mnogim igačima iz "zlatne generacije" belgijskog fudbala, dobio je nezgodno pitanje lider tima. 

"Zašto belgijska zlatna generacija nije osvojila ništa", pitao je italijanski novinar Tankredi Palmijeri, što je razgnjevilo vezistu Mančester sitija.  "Šta je zlatna generacija? Hoćeš da kažeš da Francuska, Engleska, Španija i Njemačka nemaju "zlatne generacije"? Ok", rekao je on, okrenuo se i onda se čulo kako kaže: "Glupane!

Već nema nekih igrača iz te "zlatne generacije" u ovom timu, pa su se tako oprostili fudbaleri poput Drisa Mertensa, Edena Azara i Tobija Aldervilda, Tibo Kurtoa je bio povrijeđen za ovaj tirnir, dok na spisku nema Kristijana Bentekea i Mičija Batšuajia. Aksel Vitsel ima mnogo manju ulogu, a u godine ulaze i Romelu Lukaku, Janik Karasko, Toma Menije, Jan Fertongen i upravo Kevin De Brujne. Na Evropskom prvenstvu 2016. i 2020. ispali su u četvrfinalu, na Svjetskom prvenstvu 2018. bili su treći, a 2022. su ispali u grupi.

"Hahaha De Brujne me je upravo nazvao glupanom. Hej Kevine, mali podsjetnik za tebe: zlatne generacije Francuske, Engleske, Njemačke i Španije koje si pomenuo su sve došle do finala", napisao je na svom tviter profilu on. 

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC