• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan u finišu nadoknadio dva gola u Moskvi!

Autor Dušan Ninković

Bilo je promjenjivo, što je i očekivano za ovaj dio priprema, ali Partizan je pokazao karakter.

 partizan pobijedio dinamo iz moskve na bratskom kupu Izvor: Youtube/FK Partizan Beograd/printscreen

Fudbaleri Partizana odigrali su prvi meč na drugom dijelu priprema - na otvaranju "Bratskog kupa" u Moskvi rival im je bio lokalni Dinamo, a pobjednik susreta odlučen je nakon izvođenja penala! Veliki povratak Stanojevićevog tima u posljednjim minutima meča krunisan je boljim izvođenjem penala, pa se pobjeda piše srpskom timu - 2:2 tokom 90 minuta, 4:2 za Partizan u penal-seriji!

Sve golove vidjeli smo u posljednjih petnaestak minuta meča - prvo je Lepski savladao Aleksandra Jovanovića, koji je ponovo prikazao odličnu partiju među stativama crno-bijelih, a zatim je Grulov postigao i drugi gol za Dinamo. Moskovljani su na četiri minuta do kraja meča imali ogromnu prednost, ali se četa Aleksandra Stanojevića nije predala.

Odmah u sljedećem napadu, a u 87. minutu, Nemanja Nikolić smanjio je zaostatak Partizana, a u sudijskoj nadoknadi je Aleksandar Šćekić poravnao rezultat i potpuno šokirao domaći tim. Samo nekoliko minuta pristupilo se izvođenju penala, da bi se odredilo ko osvaja dva boda na ovom meču.

Fudbaler Dinama bio je precizan u prvoj seriji, a Bibars Natho je uzvratio i poravnao rezultat. Aleksandar Jovanović je u drugoj seriji čak dva puta uspio da zaustavi udarac - jer je prvi pokušaj poništen zbog njegovog izlaska sa linije, a zatim je Marko Živković donio prednost crno-bijelima. Nastavio je da blista Jovanović i u trećoj seriji, kada je ponovo odbranio, a Nemanja Nikolić zakucao je loptu u prečku, pa u gol!

Aleksandar Jovanović nije uspio da odbrani šut u četvrtoj seriji, ali je zato Đorđe Jovanović udarcem sa bijele tačke postavio konačnih 4:2. Na turniru gdje igraju dva tima iz Moskve i dva tima iz Beograda Partizan je za glavni grad Srbije osvojio dva boda, a narednih dana će uz crno-bijele i OFK Beograd prikupljati bodove za srpsku prestonicu.

Sastav Partizana: Jovanović - De Medina, Marković, Mujakić, Antić - Arijaga, Ovusu - Zahid, Goh, Kalulu - Saldanja

Igrali su još: Filipović, Severina, Živković, Natho, Janković, Nikolić, Jovanović, Šćekić.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC