• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FSS saopštenjem odgovorio Partizanu: Bura u srpskom fudbalu pred početak Superlige

Crno-bijeli jedini bili protiv izglasanog rješenja, pa je Fudbalski savez Srbije u saopštenju pomenuo Partizan.

 FSS donio odluku o bonus igračima Izvor: MN PRESS

Fudbalska sezona u Srbiji je "iza ugla", a na Izvršnom odboru FSS donesena je važna promjena - u narednom takmičarskom ciklusu ekipe u Superligi će morati da igraju mečeve sa dva bonusa! Ovu odluku podržalo je 15 od 16 učesnika elitnog ranga srpskog fudbala, a protiv je bio samo Partizan koji se i oglasio saopštenjem. Sada je stigao odgovor.

Nakon što su crno-bijeli izdali saopštenje o bonus igračima u Superligi, Fudbalski savez Srbije je odgovorio čelnicima kluba iz Humske. saopštenje FSS sa zvaničnog sajta prenosimo u cjelosti: 

"O predlogu za promjenu pravila i povećanje broja bonus igrača za predstojeću sezonu diskutovalo se u Zajednici Super i Prve lige Srbije. Odluka koju su podržali svi klubovi osim FK Partizan, i koja je proslijeđena na usvajanje Izvršnom odboru Fudbalskog saveza Srbije, rezultat je temeljne analize i konsultacija sa stručnjacima i predstavnicima klubova, a čvrsto vjerujemo da će donijeti maksimalnu korist razvoju srpskog fudbala. Pružanje šanse što većem broju mladih igrača da se dokažu na terenu i steknu dragocjeno iskustvo igranja u seniorskoj konkurenciji u skladu je sa našom strategijom podrške talentima i unapređenju kvaliteta domaćeg takmičenja, kao i jačanju konkurencije za mjesta u A reprezentaciji Srbije .Čudi nas ishitrena reakcija FK Partizan, jer odluka o povećanju broja bonus igrača, pored toga što je u interesu cjelokupnog srpskog fubala, prije svega ide u prilog klubovima koji će imati priliku da razvijaju sopstvene igrače i stvaraju snažne temelje za budućnost.Fudbalski savez Srbije će uvijek podržati prijedloge i odluke koji imaju za cilj jačanje i dalji razvoj fudbala u našoj zemlji", navodi se na sajtu Fudbalskog saveza Srbije.

Podsjećamo, novo prvenstvo treba da počne za manje od dvije nedjelje, narednog vikenda. Svi timovi koji će učestvovati u elitnom rangu srpskog fudbala trenutno su u pripremnom periodu, a promjena pravila o bonus igračima očigledno im ne kvari planove jer su i prije njenog donošenja planirali da igraju sa dvojicom bonus fudbalera.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC