• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo nervira kolege, Morati zavrće slavinu

Trener Intera Žoze Murinjo tvrdi da predsjednici klubova sastavljaju timove. Masimo Morati najavio da na ljeto neće dovoditi skupa pojačanja.

 Murinjo nervira kolege, Morati zavrće slavinu Izvor: MONDO

"Iznenađen sam kako je on to uspio da sazna. Takva izjava ne priliči elegantnom i obrazovanom čovjeku. Ne shvatam koji mu je bio motiv i zbog čega je osjećao potrebu da to kaže", rekao je trener Napolija Roberto Donadoni.

Na izjavu portugalskog stručnjaka reagovao je i šef stručnog štaba Kaljarija Masimilijano Alegri.

"Murinjov komentar je bio patetičan i na taj način on samo pokazuje nedostatak poštovanja u odnosu na kolege", rekao je Alegri.

Bivši strateg Čelsija i Porta je od dolaska na klupu Intera prošlog ljeta zbog svojih izjava praktično u stalnom sukobu sa kolegama i zvaničnicima federacije, a zbog "dugog jezika" nekoliko puta je bio kažnjavan.

Zbog toga mediji tvrde da njegov boravak na Apeninima neće biti dug, iako se Interu smiješi četvrta uzastopna šampionska titula.

Morati steže slavinu


Predsjednik Intera Masimo Morati izjavio je da njegov klub u predstojećem lhetnjem prelaznom roku ne namherava da angažuje skupe igrače.

"Prema pisanju medija naš trener Žoze Murinjo će u lhetnjem prelaznom roku potrošiti četiri puta više novca nego što smo to učinili u prošlosti", rekao je Morati.

Predsjednik Intera je naglasio da Murinjo i skauti kluba pažljivo prate situaciju na fudbalskom tržištu.

"Prethodnih godina smo potrošili mnogo novca angažujući pojačanja. Neke fudbalere smo čak dovodili i bez velike potrebe. Sada je situacija drugačija, imamo formiran snažan tim i zato nemamo veliku potrebu za novim igračima. U prelaznom roku najviše ćemo se fokusirati na mlade i talentovane fudbalere", izjavio je Morati.

On smatra da je pametnije da Inter na ljeto mnogo više novca nego do sada uloži u razvoj fudbalske škole.

"Imamo veoma dobru fudbalsku školu. Mislim da je neophodno da je još više razvijemo, kako bi iz nje u budućnosti dobili kvalitetna pojačanja", kazao je predsjednik Intera.

Kambijaso produžio ugovor do 2014.


Potvrda njegovih riječi stigla je odmah u ponedeljak - argentinski internacionalac Esteban Kambijaso produžio je ugovor sa milanskim klubom do juna 2014. godine, saopštio je tim sa "Meace".

Dvadesetdevetogodišnji Kambijaso, koji je za tim "gaučosa" nastupao 43 puta, u Inter je stigao iz Real Madrida, gdje je započeo karijeru 1996. godine.

I Zlatan ima cijenu

Morati je, s druge strane naglasio, da svako ima cijenu, pa i najbolji igrač, Zlatan Ibrahimović.

Odlične partije švedskog reprezentativca još prije nekoliko mjeseci probudile su interesovanje najvećih evropskih klubova kao što su Real Madrid i Barselona, a Morati je prvi put priznao da je spreman da ga proda.

"Svako ima cijenu. Tako će biti i sa Ibrahimovićem ako odluči da ide iz Intera. Ipak, do kraja sezone nećemo razmišljati o tome. Ko zna možda Ibrahimović ode, a mi nakon toga osvojimo Ligu šampiona. Ljudi se ponekad u životu kaju za odluke koje donose", rekao je Morati.

Morinjo je izjavio da je taj klub veći od Ibrahimovića, sa čim se složio i Morati, ali je na kraju priznao:

"U ovom trenutku ne mogu da zamislim Inter bez Ibrahimovića".

Ibrahimović je u Inter došao 2006. godine iz Juventusa, a za "nero-azure" do sada je odigrao 108 utakmica i postigao 61 gol.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC