• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dušan Lajović slavio na meču koji je trajao dva dana u Rimu

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Dušan Lajović savladao je Lorenca Sonega na turniru u Rimu.

 dusan lajovic pobijedio lorenca sonega u rimu Izvor: Mutsu Kawamori / AFLO / Profimedia

Dušan Lajović je poslije dva dana igre prošao u drugo kolo turnira u Rimu. Meč je počeo 9. maja, završio ga je 10. maja, pošto je Lorenca Sonega savladao oko pola 2 ujutru! Srušio je domaćeg tenisera poslije tri seta i velike borbe - 6:3, 6:7 (5:7), 6:3. Italijan je važio za favorita, ali je srpski igrač ponovo pokazao zašto mu je šljaka omiljena podloga.

Mogao je Lajović sve da završi i poslije dva seta, ali je propustio svoje šanse. Rutinski je dobio prvi set, a onda je na startu drugog napravio brejk i imao 3:1. Vratio se Sonego na 3:3, pa je Srbin propustio tri brejk lopte u narednom gemu, onda je spasao dvije na svoj servis i meč je otišao u taj-brejk. Tamo je Lorenco poveo sa 5:1, Dušan je uspio da smanji na 6:5, ali ne i da preokrene. U trećem setu je napravio jedan brejk, dovoljan za pobjedu.

Sljedeći rival biće mu Sebastijan Baez (Argentina) koji je bio slobodan u prvom kolu kao 17. nosilac. Biće to njihov treći međusobni duel, trenutno je 1:1, a posljednji okršaj u Buenos Ajresu prošle godine pripao je srpskom igraču poslije tri seta i preokreta (3:6, 7:6, 6:3).

Što se rasporeda za danas tiče, na teren će dvojica srpskih igrača. Prvo će Miomir Kecmanović igrati sa Kasperom Rudom (Norveška), a onda će oko 19 časova na teren Novak Đoković i Korentan Mute (Francuska).

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC