• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Mata je sjajan, ali ..."

Frank Lampard govorio je o superlativima o Huanu Mati, ali podvukao da Čelsi ima trojicu kreativnih vezista koji su se nametnuli.

Fudbaler Čelsija Frenk Lampard rekao je da je zadovoljan što ekipa razvija pobjednički mentalitet potreban za igranje u više različitih takmičenja ove sezone.

Čelsi je u nedelju, na svom terenu, savladao Stouk rezultati 1:0 i plasirao se u osminu finala engleskog FA kupa. U Premijer ligi "plavci" zauzimaju treće mjesto na tabeli sa dva boda manje od vodećeg Arsenala.

Ekipu Žozea Murinja očekuje i dvomeč protiv turskog Galatasaraja u osmini finala Lige šampiona.

"U ekipi i u cijelom klubu vlada dobra atmosfera. Na klupu Čelsija se vratio Murinjo i bilo je potrebno malo vremena da ekipa počne da osvaja bodove. Ipak, u posljednjih par mjeseci razvili smo pobjednički mentalitet i poraslo nam je samopouzdanje. Moramo da nastavimo u istom ritmu, da igramo ozbiljno svaki meč od prvog do posljednjeg minuta", rekao je Lampard za sajt Čelsija.

On je dodao da je Španac Huan Mata odličan igrač i da će biti pojačanje za Mančester Junajted, ali je naveo da Čelsi ima dovoljno kvalitetnih fudbalera koji mogu da nadomjeste njegov odlazak.

"Mata je fantastičan fudbaler i, što je još važnije, odličan momak. Želim mu sve najbolje. Ovde je konkurencija velika, Oskar igra sjajno, a tu su i Azar i Vilijan", zaključio je Lampard.
(MONDO:Tanjug:Foto: Beta/AP/Nick Wass)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC