• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vidić prelomio: Operacija, po cenu transfera!

Autor mondo.rs

Štoper Intera rizikuje da ne zaigra pre 2016.



Nemanja Vidić (34) odlučio je da ode na operaciju leđa, zbog lumbalne diskus hernije, koju konstantno "vuče" poslednjih sezona.

Zahvat će biti izveden ove nedelje i mogao bi da ugrozi potencijalni transfer srpskog štopera iz Intera. Predviđeno vreme oporavka je četiri do pet meseci.

"Videćemo šta će biti, nismo doktori", otkrio je za portal Tutomerkato Vidićev menadžer Silvano Martina. "On ima snažno telo i brzo će se oporaviti", dodao je.

Martina je upitan i kako će se ta operacija odraziti na eventualnu selidbu nekadašnjeg štopera Junajteda, Spartaka i Crvene zvezde iz Milana.

"Iskreno rečeno, ne znam šta da na to kažem. On ima još dve godine ugovora sa klubom, pa je bolje da se prvo oporavi i bude spreman, pa ćemo onda videti. Sigurno je da Inter ima ogromno poštovanje za Vidića. Kada dođe vreme, diskutovaćemo o njegovoj budućnosti. Važno je da se izleči"

Koliko je blizu kraj karijere jednog od samo trojice dvostrukih dobitnika nagrade "Najbolji igrač Premijer lige" (uz Anrija i Ronalda)?

"Mislim da je i dalje mnogo godina (na terenu) pred njim", uverava Martino, iako je prethodna sezona pokazala drugačije.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC