• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Van der Vart se leči i pamti Mijata

Autor mondo.rs

Novi vezista Betisa ima šta da kaže o svom bivšem klubu dok se oporavlja od povrede zgloba.


Rafael Van der Vart potpisao je u junu za Betis, pa od jula počeo da se uigrava sa novim saigračima i da se priprema za 23. avgust i start nove sezone.

Vicešampion Mundijala u Južnoj Africi, nekadašnji đak i prvotimac Ajaksa, imao je za sobom živopisnu karijeru. Nastupao je i za Hamburg od 2005. do 2008, pa za Real od 2008. do 2010,zatim za Totenhem od 2010. do 2012, pa opet za HSV do ovog leta.

Međutim, prvi dani u "zeleno-belom" ne protiču mu kako bi voleo.

"Van der Vart propustiće početak sezone zbog povrede zgloba. Očekuju ga tri nedelje mirovanja zbog starta koji je pretrpeo na treningu", javljaju u sredu španski mediji.

Odsustvo Holanđanina moglo bi da poremeti planove trenera Pepea Mela. Van der Vart stigao je na stadion Benito Viljaramiin u pratnji bake (na slici), a dočekale su ga hiljade navijača, oduševljene dolaskom zvučnog pojačanja.

Po dolasku u klub, na prvim konferencijama pričao je da želi da u Betisu oživi karijeru i vrati se u reprezentaciju. Neizbežna su, naravno, i pitanja o Realu.

"Ponosan sam što sam proveo dve godine u tako velikom klubu, što sam igrao i postizao golove. Stigao sam tamo kada je Kalderon bio predsednik, Mijatović sportski direktor, a Šuster trener. Za samo tri meseca - svi su otišli", pamti Van der Vart.

"Real je takav klub da je ogroman fijasko ako ništa ne osvojiš. To je najnestrpljiviji klub na svetu. Izgubiš utakmicu i ceo svet nestaje", dodao je Holanđanin.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC