• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener BATE-a: Biće "vruće" u Beogradu

Autor mondo.rs

Aleksandar Jermakovič hvali srpski fudbal i Partizanovu školu. Uzda se u "insajdere" - Filipa Mladenovića i Nemanju Nikolića.



Oprez je zajednička reč koja opisuje razmišljanja trenera Partizana Zorana Milinkovića i trenera BATE Borisova Aleksandra Jermakoviča, nakon saznanja da će se te dve ekipe boriti za plasman u Ligu šampiona.

I obojica su vrlo uzdržani u komentarima, uz najavu da će jedni druge "špijunirati".

Par sati posle žreba, trener beloruske ekipe izjavio je da je jasno da su svi koji su došlo do te faze kvalifikacija jaki protivnici.

"Ono što smo hteli da izbegnemo jeste Astana... Šta da kažem o Partizanu? Srbija je fudbalska zemlja. Mnogi fudbaleri koji igraju u inostranstvu učili su fudbal baš u Partizanovoj školi. Pomenuo bih da je Srbija zemlja, koja posle Brazila, izvozi najviše fudbalera. Uz to, naš rival ima 'lude' navijače i čeka nas 'vruća atmosfera'. Ono što mogu da kažem jeste da će to biti festival fudbala u Borisovu i Beogradu", kaže trener plavo-žutih.

Poput Milinkovića i njegovih saradnika, i stručni štab BATE-a će se truditi da do prvog meča, a on će biti odigran 18. avgusta u Belorusiji, prikupi što više podataka o srpskom šampionu. Prednost beloruske ekipe je što u svojim redovima ima "insajdere" - Filipa Mladenovića i Nemanju Nikolića, bivše igrače Crvene zvezde, kao i Nemanju Milunovića, nekadašnjeg igrača čačansmog Borca.

"Naravno da ćemo se truditi da prikupimo što više podataka i budite sigurno da ćemo gledati Partizan ućživo pre našeg duela. Za Mladenovića i Nikolića će ovi mečevi biti veoma važni, imaće posebnu dimenziju, jer su igrali u Crvenoj zvezdi, koja je najveći rival Partizana", rekao je Jermakovič.

Ali, i Partizan ima svoje "insajdere" - u Dinamu iz Minska su Vuk Rašović i Ljuba Ranković. A baš za vikend igra se derbi: BATE protiv Dinama.

Jermakoviča su upitali i o pojačanjima. Odgovorio je da neće propustiti priliku da pojačaju tim ako se ukaže prilika.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC