• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Komšiji crkla krava!

Autor mondo.rs

Fudbaleri Reala iskalili su bes nad simpatičnim komšijama iz predgrađa Madrida. Pogledajte golove.

Razmirice u klubu. Loši odnosi na relaciji prva zvezda – trener. Debakl u "El Klasiku". Povrede. Problemi sa zakonom. Spekulacije oko smene trenera.

I kulminacija svega pogrešnog počev od smene Karla Anćelotija – blamaža u Kupu kralja i eliminacija zbog administrativnog propusta.

Sve što je fudbalerima Real Madrida i njihovom treneru Rafi Benitezu bilo potrebno je – lagan rival na "Santijago Bernabeu" stadionu. Posrećilo im se.

Real – Hetafe 4:1 (4:0) u malom gradskom derbiju između mezimca prestonice i kluba iz predgrađa.

Benitezov tim, zahvaljujući rafalnoj paljbi navale Benzema/Bejl/Ronaldo, rešio je meč 14. kola Primere već u prvih 40 minuta, posle čega se više nije igrao vatren fudbal ove subote uveče.

Karim Benzema, protiv kojeg se vodi sudski postupak u Francuskoj i koji je, na sve to, imao problema sa povredom i fizičkom spemom, pogodio je dva puta mrežu Hetafea za 16 minuta i nagovestio ubedljivu pobedu Reala, koji je tako smanjio zaostatak za Barselonom na tri boda u nadi da će kasnije u subotu, Valensija sa trenerom debitantom Garijem Nevilom, uspeti da napravi iznenađenje i zaustavi lidera na "Mestalji".

Efektnu predstavu ranjenog lava upotpunili su Garet Bejl i Kristijano Ronaldo golovima u razmaku od tri minuta, posle čega su beli podigli nogu sa papučice gasa i omogućili štoperu gostiju, Aleksisku, da se upiše u 69. minutu za konačnih 4:1.











Posle dva vezana poraza u Primeri, od Sevilje (3:2) i Barselone (0:4), Real je ove večeri ostvario četvrtu pobedu u nizu: Šahtjor 3:4, Eibar 0:2, Kadiz 1:3 i Hetafe 4:1, ali... Meč protiv Kadiza verovatno je najveći poraz slavnog kluba u istoriji, jer je na teren izveden igrač pod suspenzijom, Rus Denis Čerišev, što domaćinima nije promaklo, pa je Benitezov tim izbačen iz takmičenja i pre revanša zakazanog za dve nedelje.

Real u poslednjem kolu prve faze Lige šampiona dočekuje Malme, a potom gostuje Viljarealu, posle čega će u dva vezana meča u Madridu igrati sa Rajom i Sosijedadom. Onda, 3. dana 2016. godine, Madriđani idu na "Mestalju".

REZULTATI:

Real Madrid – Hetafe 4:1 (4:0)
/Benzema 4, 16, Bejl 35, Ronaldo 38 – Aleksis 69/

Granada – Atletiko Madrid (18.15)
Valensija – Barselona (20.30)
Deportivo – Sevilja (22.00)
Betis – Selta (22.05)

U nedelju:

Real Sosijedad – Eibar (12.00)
Viljarel – Rajo Valjekano (16.00)
Sporting Hihon – Las Palmas (18.15)
Atletik Bilbao – Malaga (20.30)

U ponedeljak:

Espanjol – Levante (20.30)

TABELA: Barselona 33, Madrid (+1) 30, Atletiko 29, Selta 24, Deportivo 21, Viljareal 21, Bilbao 20, Eibar 20, Valensija 19, Sevilja 18, Betis 18, Espanjol 18, Hetafe (+1) 14, Valjekano 14, Sosijedad 12, Hihon 12, Granada 11, Malaga 10, Las Palmas 10, Levante 10.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC