• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdin šou na Brdu: Sedmica u mreži Čuke!

Autor mondo.rs

Crveno-beli u sjajnoj utakmici pobedili Čukarički i vezali 17. uzastopnu pobedu u prvenstvu!

 Čukarički-Crvena zvezda 2:7 Izvor: MN PRESS

"Petarda" u Kupu od čačanskog Borca brzo je zalečena, a lek nije mogao da bude bolji nego sjajna partija i ubedljiva pobeda u derbiju.

Crvena zvezda je kao gosto savladala Čukarički na Banovom brdu 7:2!

Domaćin je poveo već u 4. minutu, posle samo pola sata igre bilo je 2:2, ali su crveno-beli u poslednjim trenucima po drugi put poveli. Po povratku sa odmora da prednost se samo uvećavala.

...
Izvor: YouTube


Prethodni put kada je Crvena zvezda postigla sedam golova, takođe je bilo 7:2, bila je 2012. godina, a rivaj je bio BSK iz Borče...

I Zvezda i Čukarički ušli su u ovaj derbi uzdrmani porazima u osmini finala Kupa Srbije. Branilac trofeja, Čukarički, ispao je od Javora posle penala, dok je Crvena zvezda doživela bolnih 1:5 protiv Borca iz Čačka.

Ispostavilo se da je tim iz Ljutice Bogdana mnogo bolje reagovao, iako je domaćin zaslužio sve pohvale za ofanzivnu igru od početka do kraja. Čak i posle isključenja Filipa Stojkovića u 54. minutu zbog drugog žutog kartona.

Ispostavilo se i da Crvena zvezda igra mnogo, mnogo bolje sa Markom Grujićem u timu, nego bez njega, a podsetimo, mladi vezista je zbog povrede propustio duel sa Borcem.

Ove nedelje imao je nešto drugačiju ulogu nego inače, pošto je u odsustvu Aleksandra Kataija zauzeo njegovu poziciju "plejmejkera". Nije mu to teško palo, kao ni Vukašinu Jovanoviću, koji se našao na mestu zadnjeg veznog i odlično odmenio "pomerenog" Grujića.

Zvezda je ovom pobedom prekinula sa porazima na Banovom brdu, gde je u prethodna dva gostovanja crveno-belih Čukarički slavio 2:0, a ono što je bitnije, pobegla je drugoplasiranom Borcu na 19 bodova razlike, a "večitom rivalu" Partizanu na neverovatnih 24!

Izvor: MN PRESS



ČUKARIČKI: Stevanović - Stojković, Pjasentin, Ostojić, Boljević - Srnić, B. Janković (46. N. Janković) - Mandić (74. Jovanović), Matić (64. Adi), Bojić - Pavlović.

ZVEZDA: Kahriman - Petković, Pavićević, Luković, Ibanjez - Donald, Jovanović (79. Ristić) - Srnić, Grujić (85. Sikimić), Plavšić - Vijeira (79. Jović).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC