• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Baka "ubio" Mihajlovićeve "bikove"

Autor mondo.ba

Siniša Mihajlović neuspješno je započeo trenersku karijeru na klupi Torina, koji u posljednjim sekundama meča nije uspio da realizuje jedanaesterac.

U prvom kolu Serije A fudbaleri Torina, koje je ovog ljeta preuzeo Siniša Mihajlović, poraženi su 3:2 (1:0) na "San Siru" od Milana, bivšeg kluba srpskog stručnjaka, a sjajno veče imao je Karlos Baka, koji je za 23 minuta postigao tri gola!

Ipak, u posljednjim sekundama susreta Torino je mogao do boda, ali Andrea Beloti nije uspio da postigne gol sa "bijele tačke". Tačnije, mladi čuvar mreže Đanluiđi Donaruma sjajno je intervenisao i svasio svoj gol. Prethodno je Gabrijel Paleta skrivio jedanaesterac i zaradio crveni karton.

...
Izvor: YouTube

Sjajni Kolumbijac golgetersku seriju započeo je u 39. minutu. Nakratko je Beloti vratio nadu "bikovima", da bi Baka samo dva minuta kasnije ponovo donio prednost "rosonerima". U 62. minutu iz jedanaesterca kompletirao je het-trik.

U sudijskoj nadoknadi Danijele Bazeli smanjio je na 3:2, nakon čega je uslijedio promašaj Belotija koji je gostima mogao donijeti bod.

Najavljivali su sa "San Sira" da bi Milan ove sezone konačno mogao da proradi, nakon nekoliko sušnih godina. Svi u redovima Milaneza nadaju se da će ovo biti uspješna sezona za tim Vinćenca Montele, koji je kao i Mihajlović tokom ljeta promijenio klub.

Milan se tako na startu sezone pridružio Romi i Juventusu, koji su slavili u subotu, te sa tri boda ulaze u novo prvenstvo.

SERIJA A - 1. KOLO

Milan - Torino 3:2 (1:0)
/Baka 39, 50, 62 pen - Beloti 48, Bazeli 90+2/

Od 20:45
Atalanta - Lacio
Bolonja - Krotone
Kjevo - Inter
Empoli - Sampdorija
Đenova - Kaljari
Palermo - Sasuolo
Peskara - Napoli

Odigrano u subotu:

Roma - Udineze 4:0 (0:0)
/Peroti 65 pen, 75 pen, Džeko 82, Salah 84/

Juventus - Fiorentina 2:1 (1:0)
/Kedira 37, Iguain 75 - Kalinić 70/

TABELA: Roma (+1) 3, Milan (+1) 3, Juventus (+1) 3, Atalanta 0, Bolonja 0, Đenova 0, Inter 0, Empoli 0, Kaljari 0, Kjevo 0, Krotone 0, Lacio 0, Napoli 0, Palermo 0, Peskara 0, Sampdorija 0, Sasuolo 0, Torino (+1) 0, Fiorentina (+1) 0, Udineze (+1) 0.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC