• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ljubomir Fejsa u Seltiku? Moguće!

Autor mondo.rs

"Kelti" već neko vreme prate srpskog fudbalera, kao i još dvojicu igrača Benfike.

Srpski reprezentativac Ljubomir Fejsa jedan je od trojice igrača Benfike kojeg već neko vreme posmatraju skauti škotskog Seltika.

Prema pisanju "A'Bole", Seltik pomno prati igre golmana Edersona, defanzivca Andrea Almeide i veziste Ljubomira Fejse, koji je po ukusu menadžera "kelta" Brendana Rodžersa.

Rodžers je navodno poslao skaute da gledaju i meč Benfike sa Eštorilom, odigran u nedelju, a bili su uživo i na utakmici prve faze Lige šampiona između Benfike i Dinama iz Kijeva.

Rodžersu su se navodno dopala trojica igrača lisabonskih "orlova", međutim pitanje je hoće li svako od njih dobiti "zeleno" svetlo da ode ovog januara, s obzirom na to da se Benfika bori za titulu u portugalskom prvenstvu, kao i da je ekipa izborila plasman u osminu finala Lige šampiona.

S obzirom na to da je klub zaradio najmanje 45, a možda i svih 60 miliona evra (ako se dobro pokaže na "Old trafordu") prodajom Viktora Lindelofa Mančester junajtedu, kao i da je zaradio novac od premija za uspehe u Ligi šampiona, ne može se reći da će vlasnici Benfike juriti da rasprodaju tim, ali ovaj klub je već neko vreme poligon za prodaju igrača (i to za ozbiljan novac) tako da ne bi trebalo isključiti mogućnost da neko od trojice navedenih nastavi sezonu na "Seltik parku".


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC