• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kiso ostaje u Borcu

Autor mondo.ba

Banjalučki Borac produžio je saradnju sa Nenadom Kisom, koji će i na proljeće nositi crveno-plavi dres u Prvoj ligi Republike Srpske.

 Nenad Kiso ostaje u FK Borac Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević
Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

  "Velikan iz Platonove" je dogovorio prvo pojačanje za narednu polusezonu, bolje rečeno produžio je saradnju sa Kisom, nekadašnjim članom Čukaričkog, Olimpika i tuzlanske Slobode.

Kiso je prošle zime stigao na banjalučki Gradski stadion, ali nije uspio da pomogne crveno-plavima da izbore opstanak u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. Međutim, ove sezone u Prvoj ligi RS, Borac je jesenji prvak i na dobrom je putu da se vrati u bosanskohercegovačku elitu, gdje realno i pripada.

U intervjuu za MONDO, trener Banjalučana Vule Trivunović je naglasio da će pokušati da osigura nastavak saradnje sa Kisom, što je i povrđeno u ponedjeljak na klupskom sajtu.

Uskoro se prema tvrdnjama banjalučkih medija očekuje i povratak Aleksandra Radulovića, Petra Kunića i Bojana Puzigaće u Borac.

Takođe kao potencijalna pojačanja se već dugo vremena spominju i Bo­ja­n Bu­ra­zo­r iz prijedorskog Ru­dara, Mi­lo­š Đor­đe­vi­ć iz Sla­vi­je, kao i član Ra­da Mi­loš Ču­di­ć i Mi­lja­n Go­ve­da­ri­ca iz Slo­bo­de.

Podsjetimo, Trivunović se na kraju jeseni "zahvalio" Sla­đa­nu An­ti­ću, Ognje­nu Ško­ri­ću, Ognje­nu Pe­tro­vi­ću, Ra­do­sla­vu Prlje­ti, De­ja­nu Po­po­vi­ću, Bo­ri­su Ga­vri­ću i Ži­vo­ji­nu Mi­ši­ću, dok je Dar­ko Ma­le­tić završio igračku karijeru.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC