• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Juventus i Maks Alegri - kraj na ljeto?

Autor mondo.ba

Masimilijano Alegri mogao bi na kraju sezone napustiti klupu "Stare dame". Kao nasljednik pominje se strateg Fiorentine Paolo Sousa.

Italijanska "Gazeto Delo Sport" ekskluzivno je najavila da bi po završetku sezone Masimilijano Alegri mogao napustiti klupu Juventusa.

Više je potencijalnih razloga za ovakve tvrdnje.

Naime, nekadašnji trener Milana nakon Superkupa Italije, u kojem je njegov nekadašnji tim trijumfovao protiv "Stare dame" nakon penala, sukobio se sa nekoliko fudbalera italijanskog šampiona i to bi mogao biti jedan od razloga za njegov eventualni odlazak. Takođe, 49-godišnji stručnjak povezuje se sa Arsenalom.

Predstojeći januarski prelazni rok, kao i rezultati Juventusa u Ligi šampiona, mogli bi biti odlučujući kada je u pitanju ostanak Maksa Alegrija u Torinu i po završetku ljeta.

Prema italijanskim novinarima, najbliži da zamijeni Alegrija mogao bi biti trener Fiorentine Paolo Sousa. Osim njega, u opticaju su Euzebio Di Frančesko (Sasuolo) i Lonardo Žardim (Monako).

Alegri je sa Juventusom u prethodne dvije sezone stigao do duple krune u Italiji, dok je prošle godine "bjankonere" odveo do finala Lige šampiona, u kojem je Barselona bila bolja i slavila 3:1.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC