• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Preduslove imamo, da ne bude odlazaka u nevreme!"

Autor mondo.rs

Trener Partizana ističe da je njegova ekipa ima preduslove za dobar rad i iskorak u prolećnom delu sezone. Ima vremena za pojačanja, ali se boji "neplaniranih odlazaka u nevreme".

 Marko Nikolić "Preduslove imamo, da ne bude odlazaka u nevreme!" Izvor: MN PRESS

Partizan je prošlu godinu završio sa nizom od 17 utakmica bez poraza, od kojih je čak 15 okončao trijumfom. Crno-beli, ipak, će u drugom delu šampionata "juriti" večitog rivala, za kojim posle jeseni u Superligi Srbije zaostaju šest bodova.

Trener "parnog valjka" Marko Nikolić naglasio je na prozivci pred početak zimskih priprema da je rano govoriti o konačnom plasmanu.

"Ispred sebe vidim 16 utakmica, vidim plej-of, međusobne susrete sa Vojvodinom i Crvenom zvezdom. Na osnovu toga mislim da je rano donositi bilo kakve zaključke za konačan plasman. Serija od 17 utakmica bez poraza nam daje dobre preduslove za rad i želju da napravimo iskorak kako u kvalitetu igre, tako u ponašanju i na kraju rezultatima", naveo je Nikolić.

Nikolić
Izvor: YouTube


Na početku priprema nisu se pojavila trojica igrača i to stranci. Leonardo je dobio koji dan više odmora i njegov dolazak očekuje se do 16. januara. Everton bi trebalo da se pojavi u utorak na pregledima i testiranju, dok je Tavamba bio sprečen da zbog nevremena doputuje iz Istanbula u Beograd.

"Neće biti velikih promena u odnosu na ovaj spisak, pristalica sam toga da se u pripremnom periodu i u toku sezone, radi sa 22 ili 24 fudbalera plus trojica golmana. Što se odsutnih tiče Tavamba je zavejan u Istanbulu i klub čini sve da pronađe način kako bi ga prebacio do Beograda. Everton je bolestan, ali ga već sutra očekujemo na treningu, dok je sa Leonardom i pre mog dolaska napravljen dogovor da ostane duže u Brazilu tokom odmora. Neka mu još šest dana, a posle toga videćemo, da li će nam doneti ono što je donosio jesenas", objasnio je Nikolić.

Snežni Partizan kreće po titulu! (FOTO)


Partizan bi uskoro trebalo da kompletira tim sa pojačanjima, a šef stručnog štaba "parnog valjka" veruje da neće biti odlazaka pred kraj priprema.

"Svašta sam pročitao u minulih mesec i po dana. Na osnovu toga reklo bi se da nas je već napustilo 15 igrača. Međutim, svi oni su i dalje sa nama. Postoje zakoni tržišta, koji funkcionišu drugačije od toga kako ljudi zamišljaju. Ono što ne bi bilo dobro jeste da ne bude neplaniranih odlazaka u nevreme. Odnosno da nas neko napusti u kasnoj fazi priprema!"

Štoper je prioritet, a već duže vreme govori se da će Nikola Vujadinović pojačati odbranu Partizana. Spominju se još centralni bek Marko Simić, levi bek Mohamed el Munir...

"Što se mene tiče ne bih oročavao datumski do kada bi neko trebalo da dođe. Spremni smo da ih čekamo još neki dan, jer su to jedan ili dva igrača. Dakle, nije veliki broj u pitanju. Mi poznajemo njih, oni poznaju okruženje u koje bi došli. Bolje ih sačekati, a biti siguran da će nam doneti uspeh na terenu", podvukao je Nikolić.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC