• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: Nije sav svoj kad ne daje golove

Autor mondo.rs

Zanimljiva izjava trenera Partizana Marka Nikolića o golgeteru Urošu Đurđeviću. Nikolić potom vodio sve na večeru.

 PARTIZAN: Nije sav svoj kad ne daje golove Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS



Partizan je krenuo silovito u pripremnim utakmicama, mada je jasno da takvi mečevi, dakle netakmičarski, nisu isti kao one sa tim prefiksom.

U svakom slučaju, svaki trener mora da bude zadovoljan kada tim igra kvalitetno i u ovoj fazi priprema i još više ako je efikasan.

Trener Partizana Marko Nikolić poslovično je oprezan i ne daje mnogo komplimenata. Ali, kaže da je zadovoljan disciplinom u igri, ispunjavanju defanzivnih zadataka (Koper nije stvorio nijednu šansu), voljnim momentom...

Tri gola postigao je Uroš Đurđević, a Nikolić kaže da je jedan od takvih igrača za koje je bitno da stalno daju golove, budu u gol-šansama, ali i da je to plod dobre igre celog tima.

"On je specifičan napadač, on živi od golova. Ako ne da gol ili golove, ljut je i na sebe i na sav svet. Ta njegova glad je njegov ogroman kvalitet. Centarforovi koji nisu gladni golova onda ih i ne daju. Poznajući ga dobro, znam da je miran narednih pet dana i da će nasmejan dolaziti na treninge", kaže Nikolić o momku koji je već "rezervisao" mesto u startnoj postavi tima.

Timu su se priključili napadač Valeri Božinov (ostao u Beogradu zbog lakše operacije), kao i novajlija, levi bek Mohamed el Monir.

Ali, u meču protiv Kopra, Nemanja Miletić, asistencijama, pokretljivošću, ispunjavanjem svih zadataka, ponovo je poručio: "Čekajte, pa ja sam još ovde!".

Nikolić o konkurenciji kaže:

"Pa, to je odlično, to je Partizan! Da je sreća da na svim pozicijama imam po 2-3 što bolja, najbolja igrača, da možemo da ih rotiramo, koristimo, da se takmiče između sebe. To je, koliko ja pamtim, uvek bilo u Partizanu. Ja želim da na svakoj poziciji imam što više dobrih igrača, a ne samo da popunjavamo broj". 

Nikolić, koji je radio u ljubljanskoj Olimpiji, stekao je i veliki bropj prijatelja u Sloveniji, uključujući i ugostitelje, pa je tako vodio ceo tim i saradnike u stručnom štabu, na večeru u restoran u Portorožu, čiji je vlasnik njegov prijatelj.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC