• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikolić o Đuričkoviću: Uradio je sve, od A do Š

Autor mondo.rs

Trener Partizana Marko Nikolić pohvaljuje vezistu Petra Đuričkovića koji je opravdao svaki minut na pripremama. Nemanja Mihajlović: "Restartovao sam se, biće sve ok".

 Marko Nikolić o Đuričkoviću: Uradio je sve, od A do Š Izvor: MN PRESS

Partizan je završio prvi deo priprema koje je obavio u Sloveniji, a već u nedelju odlazi na Kipar gde će "udariti glazuru" pred nastavak prvenstva (planirano je 18. februara, ako dozvole vremenske prilike).

Na pripremama u Portorožu, Marko Nikolić i saradnici zadali su igračima naporne treninge, "začinjene" mukotrpnim radom u teretani, a odigrane su o dve kontrolne utakmice - protiv Kopra i Gorice.

Partizan je dobio oba meča i to ubedljivo, bez primljenog gola (Koper 4:0, Gorica 3:0). U obe utakmice nametnuli su se pojedini igrači, pre svih vezista Petar Đuričković, Nemanja Mihajlović koji se polako vraća u staru formu i mlađani napadač Đorđe Jovanović.

Đuričković, koji je prošlog leta došao iz niškog Radničkog, tokom jeseni nije imao mnogo prlika da igra. Ali, strpljivo je čekao šansu, radio... Ono što je Nikolića posebno obradovalo jeste ponašanje Đuričkovića.

"Kao sa svim igračima, i sa njim sam imao otvoren razgovor. Jesenas je tim bio iskristalisan, čekao je šansu i rekao sam mu da bi ovo trebalo da bude period kad će da se nametne i da pokaže to što mislimo da ima u sebi, a on je to uradio na izvanredan način. On ima vrlo kvalitetan odnos prema obavezama. Igrač je koji je program rada tokom pauze ispunio od A do Š ili 100%. Time je pokazao da je motivisan da uradi ono što treba. Srećan sam zbog njega", rekao je Nikolić novinarima.

Đuričković je protiv Gorice dao vodeći gol, postigao je gol i protiv Kopra, namestio dva...

"Drago mi je zbog reči trenera. Trudim se da iskoristim svoju šansu, dajem sve od sebe", kaže Đuričković.

Još jedan igrač koji bi mogao da dobije mnogo veću minutažu na proleće je Nemanja Mihajlović. Prošlog proleća je bljesnuo, bio pravo otkrovenje, a onda je "nestao"... Na priprema je takođe iskoristi svaki minut (protiv Gorice je dao dva gola).

"Nije još kao ranije, ali dobro, pripreme su, dobro je, zadovoljan sam. Kada vam se dese neke stvari, pokušavate da zatvorite to poglavlje, otvorite novo, da se 'restartujete'. Ja sam to uradio, dobro treniram. Vratiće se sve na svoje mesto", kaže mladi krilni napadač.

O njemu se priča i piše da bi mogao da napusti Partizan ove zime, ali on na to kaže:

"Za sada sam ovde, radim kao da ostajem ovde do kraja prvenstva".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC