• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vest koja raduje Partizan: Legla plata!

Autor mondo.rs

Fudbaleri i zaposleni u klubu iz Humske 1 dobili decembarsku zaradu i zaostatak za prevoz.

Raspoloženje u ekipi Partizana na Kipru dodatno se popravilo kada je u sredu uveče iz Beograda stigla vest da će danas fudbalerima i zaposlenima u klubu "leći" plata, kao i zaostatak za prevoz.

Prethodnih dana digla se velika prašina zbog pisma sindikalne zajednice FK Partizan, u kojem je od čelnika "parnog valjka" zahtevano da se radnicima u klubu isplate sva dugovanja ili će u suprotnom jedan deo Radne zajednice obustaviti rad 6. februara.

Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić objasnio je novinarima u Limasolu, gde se crno-beli pripremaju za nastavak sezone, o kojim dugovanjima je reč.

"FK Partizan je već odgovorno izneo javnosti da je u protekle dve godine isplatio 25 plata, a te tri (koje se duguju), o kojima verovatno govori samozvani predsednik samozvanog sindikata, odnose se na period prethodne uprave gospodina Đurića. Iz tog vremena nasleđeno je dugovanje od četiri plate, Partizan je isplatio jednu, a isto će učiniti i sa preostale tri. Tekuća servisiranja ostalih troškova ne dolaze u pitanje. Doprinosi za zadravstveno osiguranje i zdravstvene knjižice su u međuvremenu regulisane i sve obaveze su u tom pogledu ispunjene. Markica za prevoz verujem da će vrlo brzo biti regulisana", rekao je Vuletić pre tri dana.

VAZURA DOLAZI NA KIPAR

Generalni menadžer crno-belih, Miloš Vazura, trebalo bi u ponedeljak da se priključi ekipi Partizana u Limasolu.

Uprkos velikim finansijskim problemima, na koje je uticala i činjenica da je Partizan u zimskom prelaznom roku za sada zaradio svega 80.000 evra od prodaje Nikole Đurđića, uprava je uspela da pribavi sredstva i reguliše zaostatke iz decembra meseca prošle godine, kao i markicu za prevoz.

Klupska kasa je gotovo ispražnjena i za normalno funkcionisanje Partizana neophodno je da se u što skorije vreme napravi transfer fudbalera, koji će crno-belima omogućiti mirno proleće.

Pokušaji da se sklope dogovori oko prodaje pojedinih igrača nisu bili uspešni, ali iz Partizana napominju da prelazni rok nije završen i da još uvek postoji mogućnost da neko od fudbalera napusti Partizan do početka drugog dela Superlige.

Prethodnih dana se najviše pričalo o transferima Nikole Milenkovića i Nemanje Mihajlovića, ali nije isključeno da usled velike besparice u Humskoj, klub napusti i neko drugo ime.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC