• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Iliev: Možda Božinov zna nešto što mi ne znamo...

Autor mondo.rs

Valeri Božinov rekao je italijanskim medijima da Nikola Milenković na leto ide u Juventus, povodom čega se oglasio i sportski direktor Partizana

 Iliev: Možda Božinov zna nešto što mi ne znamo... Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

/Od izveštača MONDA sa priprema Partizana, Vladimira Sukdolaka/   

Nikola Milenković u Juventusu!?

Saigrač mladog štopera "parnog valjka", Valeri Božinov, koji nije sa Partizanom na pripremama u kiparskom Limasolu, nagovestio je za ugledni italijanski sportski list "Gazeta delo Sport", da bi Milenković već na leto mogao da postane član crno-belih iz Torina.

"Mislim da se čeka još samo zvaničan potpis, verujem da je tu sve dogovoreno za jun", izjavio je bugarski napadač, iznoseći niz pohvala na račun talentovanog fudbalera.

U Partizanu, međutim, kažu da nije bilo konkretnih razgovora sa Juventusom oko transfera Milenkovića i da se sve završilo na pukom interesovanju.

"Ne znam… Konkretna ponuda u klub nije stigla. Valeri je igrao u Juventusu i možda zna nešto što što mi ne znamo", zamislio se sportski direktor Partizana Ivica Iliev.

On ne krije da postoji zanimanje nekoliko ozbiljnih klubova za defanzivca "parnog valjka", a da je Juventus najveće ime među njima.

"Znam da postoji interesovanje 'Stare dame', ali ona nije jedina koja se zanima za Nikolu. Mogu da nabrojim pet-šest ozbiljnih klubova i oni su najavili razgovore oko eventualnog angažovanja Milenkovića već sledećeg leta", rekao je Iliev i dodao:

"Postoji ozbiljno interesovanje, ali daleko od toga da je sve dogovoreno."

Na pitanje da li je Partizan ikada razgovarao sa predstavnicima Juventusa oko transfera Milenkovića u torinski klub, operativac crno-belih odgovara: "O transferu nismo pričali, ali su pokazali interesovanje i raspitivali se".

Nadavno je vrlo blizu da "potiše" Milenkovića bio Anderleht, ali belgijski klub nije uspeo da oslobodi mesto u timu za osamnaestogodišnjeg bisera iz Humske. Milenković je ostao sa crno-belima i prema prikaznom tokom priprema trener Marko Nikolić ozbiljno računa na njega u tandemu sa Bojanom Ostojićem na poziciji centralnih bekova.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC