• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mali anđele, veliko HVALA (VIDEO)

Dečak, koji je prvi locirao i priskočio u pomoć preživelim fudbalerima Šapekoensea, i još troje putnika posle pada aviona u Kolumbiji, dobio je nagradu od lokalnih vlasti

Johan Ramirez je kobnog 29. novembra prošle godine prvi video pad aviona sa fudbalerima brazilskog kluba Šapekoense u oblasti La Union u centralnoj Kolumbiji.

Dečak je prvi stigao na mesto nesreće, zajedno sa ocem, budući da žive u blizini, i prvi su pomogli preživelima, a potom i pozvali pomoć.

On je navodio vatrogasce do mesta nesreće, budući da dobro poznaje nepristupačno mesto u koje je avion pao.

Šest osoba preživelo je tešku avionsku nesreću - trojica fudbalera, novinar brazilskog radija i dva člana posade, a najveću zaslugu za to imaju Johan i njegov tata.

Zbog požrtvovanosti mladiću su mediji odmah dodelili nadimak "Anđeoski dečak", a lokalna vlast u znak velikog gesta koji su napravili sagradila im je novu kuću.

Johan je sa ocem živeo u trošnoj brvnari, a sada su dobili lepu i prostranu kuću, ofarbanu u žuto i zeleno, boje Šapekoensea.

Johan
Izvor: YouTube

Mediji prenose da su volonteri koji su učestvovali u izgradnji novog krova nad glavom za Johana, kuću kompletno opremili i nameštajem.

U padu aviona, koji je iz Brazila leteo ka Medeljinu, gde je Šapekoense trebalo da igra protiv Atletiko Nasionala prvu utakmicu finala Kupa Sudamerikana, poginula je 71 osoba, od čega 19 fudbalera i članova stručnog štaba brazilskog kluba.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC