• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gde je Grujić i da li će se vratiti Marković?

Autor mondo.rs

Novinar "Liverpul eha" pokušao je da odgovori na ova pitanja.

Fudbaleri Liverpula će dvonedeljnu pauzu u prvenstvu iskoristiti za odlazak u toplije krajeve. Jirgen Klop je odlučio da ekipu odvede u La Mangu, špansko letovalište u blizini Mursije, a tamo je i novinar lista "Liverpul eho", Džejms Pirs, koji prati rad "crvenih".

U "raportu" za svoju novinu, Pirs je istakao da ne očekuje Danijela Staridža u Liverpulu naredne sezone, jer smatra da se napadač nije dobro uklopio u stil igre nemačkog trenera, te da očekuje da na Enfild narednog leta dođe pet-šest igrača, među kojima bi trebalo da budu golgeter top klase, krilo, centarlni vezista, štoper i levi bek, dok je pitanje golmana ostavio otvoreno.

Ono što je, ipak, najzanimljivije ljubiteljima fudbala u Srbiji, posebno navijačima slavnog engleskog kluba, jesu zapažanja o Lazaru Markoviću i Marku Grujiću.

Po pitanju ovog prvog, koji je posle Fenerbahčea i Sporting Lisabona trenutno na pozajmici u Halu, Pirs nije optimista.



"Marković ima tek 22 godine i odlično je počeo u Halu, ipak, mislim da vodi tešku bitku da se nađe u planovima Jirgena Klopa. Priča se da ga Klop nije želeo kada mu je javljeno da se vraća iz Sportinga. Marković igra na poziciji na kojoj je Liverpul trenutno bezbrižan, tako da je trener zadovoljan što je opet otišao na pozajmicu. Srbin ga nije impresionirao na pripremama tokom leta. Ne bih rekao da su mu vrata u Liverpulu zatvorena, ali moraće dobro da se pomuči u Halu da bi promenio Klopovo mišljenje".

Što se tiče Grujića, engleski novinar nije mogao da bude konkretan na pitanje kada će bivši vezista Zvezde ponovo zaigrati.

"Dobro pitanje, ali ne znam odgovor na njega. Poslednji put kada sam proveravao u klubu, nisu bili sigurni da mi kažu do kada će odsustvovati. Bio je blizu povratka na teren posle istegnuća mišića, ali se onda opet povredio tokom treninga", naveo je Pirs.

Grujić je ove sezone upisao tek dva premijerligaška nastupa (svega 28 minuta na terenu ukupno) i tri u Liga kupu (179 minuta).

"Ovo teška sezona za Grujića, ali on je doveden na duže staze. Njegovo vreme će tek doći. Meni se on zaista dopada, Veliki je, snažan, deluje moćno, ima dobar pas i završnicu. Ima sve što je potrebno da bi uspeo u engleskom fudbalu", smatra Pirs.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC