• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikolić: Niko ne sme da želi pobedu više od nas!

Autor mondo.rs

"Moji igrači moraju da igraju preko granica bola, da imaju mnogo veći motiv od protivnika. Uz disciplinu nadam se da će naš kvalitet doći do izražaja", naveo je trener crno-belih dva dana pre prolećne premijere.

 Marko Nikolić - FK Partizan je masimalno motivisan Izvor: MN PRESS

Posle 40 dana žestokog rada – Rad!

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić, dva dana pre prolećne premijere na Banjici, rekao je da crno-beli veoma motivisano dočekuju prolećni deo Superlige i borbu sa vodećom Crvenom zvezdom kako bi vratili šampionsku titulu u Humsku.

"Evo nas na novom početku, kao da je nova sezona, jer ova pauza traje toliko dugo da se sve promeni. Svaki početak je težak, a mi gostujemo ekipi Rada, koju jako cenimo. To je kvalitetna ekipa sastavljena od grupe momaka starijih od 30 godina sa međunarodnim iskustvom, ali i grupe mladih kvalitenih igrača", rekao je Nikolić novinarima na stadionu Partizana.

Dodao je...

"Partizan u svakoj utakmici traži dobru igru i niko ne sme više da želi pobedu više od nas".

Nikolića su pitali i za odluku FSS da ublaži kaznu njegovom kolegi, Nenadu Lalatoviću.

Nikolić je govorio otprilike u vreme kada je javnost saznala da se Partizan sporazumno razišao sa bugarskim internacionalcem, Valerijem Božinovim. Ova vest stigla je dan nakon što je Miroslav Bogosavac iznenada Topčidersko zamenio Banovim brdom i obukao belo-crni dres Čukaričkog.

"Imali su danas u sastanak u klubu, sve bi trebalo da bude jasnije u toku dana. Javnost će biti obaveštena", zaključio je Nikolić i završio razgovor na tu temu.

Njega nije zabrinuo podatak da je na prethodne dve utakmice na prolećnoj premijeri, na klupi Partizana, zabeležio dva remija.

"Nemam nikakav poseban motiv zbog toga, situacija je potpuno drugačija. U sportu nema prošlosti, više se ni ne sećam naših 17 utakmica (15 pobeda i dva remija prim. aut). Isto tako niko se neće sećati te serije u situaciji ako pobedimo na Banjici".

On je kao posebnu opasnost po svoj tim naglasio slobodne udarce veziste Rada Nikole Drinčića, nekadašnjeg prvotimca Partizana.

"Jedan od kvaliteta koji ima Rad su prekidi, svi dobro znamo kako ih izvodi Drinčić, možda ja najbolje. Bio je veliko oružije Partizana dok je bio kod nas, sada je u Radu... Pokušaćemo da izbegnemo takve situacije".

Anketa

Ko će biti šampion Srbije u fudbalu za sezonu 2016/17?

  • Crvena zvezda

    77.78% (7)

  • Partizan

    22.22% (2)

  • Vojvodina

    0% (0)

  • Neko drugi

    0% (0)



Nikolić je poseban akcenat stavio na motivisanost svojih izabranika.

"Moji igrači moraju da igraju preko granica bola, da imaju mnogo veći motiv od protivnika. Uz disciplinu nadam se da će naš kvalitet doći do izražaja", naveo je trener crno-belih.

Utakmica 22. kola između Rada i Partizana igra se u nedelju od 14 časova na Banjici, uz direktan prenos na Areni sport 1.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC