• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Božović: Neće biti pošteđenih zbog derbija

Autor mondo.rs

Trener Crvene zvezde najavio najjači sastav protiv OFK Bačke.

 Miodrag Božović najava Crvena zvezda OFK Bačka Izvor: MN PRESS
Dobro raspoloženje uoči 153. "večitog derbija" fudbaleri Crvene zvezde potrudiće se da održe pobedom u Bačkoj Palanci (subota, 13 časova, TV Arena sport).
OFK Bačka je trenutno na 14. mestu Superlige, tako da šampion ne bi trebalo da ima težak zadatak da upiše i drugu prolećnu pobedu.
Trener Miodrag Božović, ipak, poziva na oprez.
"Bačka je ekipa koja se nalazi u nezavidnoj situaciji i ako misle da nešto naprave, sigurno će dati sve od sebe. Nadam se da će teren biti dobar, kao i da ćemo uspeti da upišemo tri boda", izjavio je Božović na konferenciji za medije i istakao da, iako ova utakmica dolazi pred duel sa Partizanom, niko u timu još ne razmišlja o tom 4. martu.

FK Crvena zvezda je uoči Božovićeve konferencije produžio ugovor o saradnji sa slovenačkim Termama Čatež do 2019. godine.

 Osim povređenog Mihaila Ristića, ostali igrači crveno-belih konkurisaće za tim. Priliku da debituje ima Nemanja Milić, koji je "očistio" kartone, ali suspenzija preti Marku Petkoviću.
"Petković je odbrambeni igrač koji ne dobija često kartone. Eto, samo tri od početka sezone. Igraće u subotu, a ako dobije žuti onda ćemo naknadno razmišljati o drugom rešenju. Ostale igrače nemam od čega da odmaram, odmaraju po čitav dan", u svom stilu je odgovorio Božović.
Na pitanje da li aktuelni tim može konačno da napravi iskorak na međunarodnoj sceni narednog leta, Zvezdin trener je rekao da je još rano govoriti o tako nečemu.
"Ovo je tek drugo kolo prolecnog dela i tesko je govoriti vec sada o mogucnostima ovog tima u Evropi. Za Evropu je potrebno mnogo toga... U junu ce sigurno doci do smene generacija. Neki ce otici, neki ce zavrsiti karijere i zato smo doveli toliko novih igraca, kako bismo ih pripremili do juna.
Tema konferencije bio je i odlazak Zorana Rendulića u Kazahstan, čime je smanjen broj štopera u timu.
"Rendulić je igrač u godinama i normalno je da ćemo da pustimo nekoga ko ima 32 godine i ponudu iz inostranstva. Tu su Luković i Frimpong, a po potrebi Le Talek i Račić".
Osvrnuo se Božović i na kritike iz niškog Radničkog, povodom transfera Milana Pavkova.
"Smetaju mi njihovi napadi jer znam da su u Radničkom mnogo pošteni, a kada neko tako pošten napada Zvezdu, onda naravno da mi smeta".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC