• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oštro po igračima Liverpula i Lestera: Stidite se!

Autor mondo.rs

"Ko zna koliko godina pratim fudbal, ali ovako nešto nikada nisam video", kazao je Džejmi Karager nakon utakmice Lester - Liverpul (3:1). Ništa blaži ni njegov kolega Gari Nevil.

U četvrtak otkaz Klaudiju Ranijeriju, a u ponedeljak pobeda nad Liverpulom (3:1).

Iz takvog razvoja situacije nije teško izvesti zaključak da je krivica bila na italijanskom menadžeru, ali kako onda objasniti to da je on prethodne godine isti taj tim, sa vrlo prosečnim igračima, vodio do titule u Premijer ligi? Nešto ne odgovara...

Nakon najbolje utakmice ove sezone za "lisice", u kojoj su "grizli" protiv tima Jirgena Klopa, nakon čega je on rekao da je izgledalo kao da igraju protiv onog prošlosezonskog tima, komentatori "Skaj Sportsa" osuli su paljbu po igračima Lestera i njihovom zalaganju.

Jasno, ne zbog toga što su se u ponedeljak zalagali, nego što pre toga nisu!

"Ovde se ne radi o taktici ili o sjajnim igračima. To je kada imate ono nešto u sebi. Nije iznenađenje što će ih svi pitati za ovaj meč jer smo odjednom videli posvećen tim, posvećenih 11 igrača koji do juče nisu tako izgledali...", počeo je svoje izlaganje Džejmi Karager.

Besan je na igrače Lestera jer nisu dovoljno uradili kako bi zadržali Klaudija Ranijerija.

"Ko zna koliko godina unazad pratim fudbal i mislim da nikad nisam gledao ovakvu utakmicu na kraju koje fudbaleri oba tima teren treba da napuste pognute glave zbog sramote - Liverpul jer je bio očajan, a Lester zbog toga kako je bio dobar nasuprot tome koliko je bio loš samo zato što se nisu zalagali dovoljno", oštro je kazao bivši štoper "redsa" Džejmi Karager.


Ni Gari Nevil ne misli da je v.d. trenera Krejg Šekspir preko noći uspeo da napravi "taktičku revoluciju" i da nadmaši svog učitelja Klaudija Ranijerija kome je bio pomoćnik.

"Teško je ovo objasniti, ali nema šanse da je do Šekspira koji ništa nije mogao da uradi za dva dana na taktičkom planu sa igračima. Prethodne dve godine prednjačili su u broju pretrčanih kilometara po meču zbog stava i agresije, a ako Klaudio Ranijeri gleda ovaj meč sigurno razmišlja, a gde je ovo bilo pre dve nedelje?", konstatovao je Nevil.

Besan zbog razvoja situacije u Lesteru je i nekadašnji fudbaler tog tima Gari Lineker.

On je na svom Twitter nalogu napisao da očekuje da se igrači u izjavama nakon meča dotaknu i Ranijerija i saopšte da su to uradili za njega, a da bi od kluba bilo lepo da ga pozovu na stadion i pruže mu valjan oproštaj od Lestera.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC