• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kada zvanično "pada" zabrana Partizanu?

Autor mondo.rs

UEFA već poslala Sudu za sportaku arbitražu pismo. CAS u najskorije vreme odbacuje predmet i verifikuje dogovor o poravnanju UEFA i Partizana. Crno-beli u Evropi sledećeg leta!

 Kada zvanično "pada" zabrana Partizanu? Izvor: MONDO/Vladimir Sukdolak

Navijače Partizana u četvrtak je obradovala vest da će suspenzija UEFA prema "parnom valjku", uvedena krajem prošle godine zbog kršenja finansijskog fer-pleja, biti ukinuta.

Partizan je izbačen iz Evrope na godinu dana i gledajući sa strane, uprkos tvrdnjama čelnika kluba iz Humske da će posle žalbe, ipak, igrati u evro-takmičenjima u sezoni 2017/2018, delovalo je da će pokušaji vodećih ljudi Partizana da pravdu potraže preko Suda za sportsku arbitražu u Lozani (CAS) biti uzaludni.

Ali...

POVEZANE VESTI

Početkom tekuće sedmice u Humsku je stigao dokument o poravnanju Patrizana i UEFA, odnosno o "rušenju" zabrane da crno-beli predsojećeg leta nastupe u kvalifikacijama za Ligu šampiona ili Ligu Evrope.

Partizan je, praktično, ostvario pobedu!

MONDU je u Humskoj potvrđena istinitost informacije da se klub dogovorio sa UEFA o poravnanju i da je iz Niona u Lozanu već upućena molba za obustavu sudskog postupka.

Prema pravilima, Partizan i UEFA će se pojaviti na prvom ročištu Suda za sportsku arbitražu (CAS) u najskorije vreme, pre perioda predviđenog za licenciranja za evro-takmičenja, i tada bi trebalo da se verifikuje dogovor o poravnanju dve strane i predmet stavi ad akta.

Dakle, za Partizan više nema straha, crno-beli će igrati evro-takmičenja, pod uslovom da kroz Superligu ili Kup Srbije obezbede nastup.

Klub će se o svemu izjasniti naredne nedelje, jer čelnici "valjka" ne žele da remete mir u ekipi pred 153. "večiti" derbi (igra se u subotu). Iz tog razloga je vest o ukidanju suspenzije čuvana od javnosti puna tri dana, ali je na kraju, ipak, "procurela". 



Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC