• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Radimo sve što je u našoj moći da dovedemo napadača''

Autori mondo.ba Autori Anadolija

''Ako bude moguće, dovešćemo nekoga. Radimo sve što je moguće i nije lako, ali trudimo se da dovedemo ofanzivnog igrača u naš tim'', rekao je Žoze Murinjo

Žoze Murinjo, menadžer Totenhema, istakao je danas da "pijevci" rade sve što je u njihovoj moći da u januarskom prelaznom roku dovedu napadača jer je prvi izbor, Hari Kejn, povrijeđen i odsustvovaće sa terena vjerovatno do aprila.

Možda će vas zanimati

Totenhem je posljednjih dana povezivan sa dovođenjem Krištofa Pjonteka, napadača Milana, dok se govori i o mogućnosti dovođenja na pozajmicu Ze Luisa iz Porta.

"Treba li nam napadač? Da, ako bude bilo moguće dovesti nekoga. Međutim, to mora da bude pozitivna situacija za nas. U ovom trenutku imamo napadače koji su jako dobri. Heung-min Son, Lukas Moura, Erik Lamela, Đovani Lo Selso, Dele Ali, naravno da su svi oni veoma dobri, ali nedostaje nam taj klasični napadač, čovjek koji će biti meta. Dakle, ako bude moguće, dovešćemo nekoga. Radimo sve što je moguće i nije lako, ali trudimo se da dovedemo ofanzivnog igrača u naš tim", rekao je Murinjo za britanske medije.

Tottenham u subotu u 23. kolu Premijer lige gostuje kod Votforda, koji je nizom sjajnih rezultata uspio da pobjegne iz zone ispadanja, a susret će se igrati na "Vikaridž roudu" sa početkom u 13.30 sati.

Trenutno na tabeli Totenhem zauzima osmo mjesto sa 30 bodova, dok je Watford na 17. poziciji sa 22.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC