• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo traži zamjenu za Kejna - Pjontek seli u London?

Autor mondo.ba

Prema pisanju britanskog Gardijana, londonski klub je "zagrizao" za dovođenje poljskog internacionalca, koji je briljirao u prošloj takmičarskoj sezoni

Hari Kejn, prva napadačka opcija vicešampiona Evrope Totenhema, odsustvovaće zbog povrede tetive čak osam sedmica, što je natjeralo "pijevce" da što je moguće brže dovedu zamjenu za lidera ekipe, a jedan od onih koji bi mogao da ga zamijeni je trenutni član Milana Krištof Pjontek!

Možda će vas zanimati

Naime, prema pisanju britanskog Gardijana, londonski klub je "zagrizao" za dovođenje poljskog internacionalca, koji je briljirao u prošloj takmičarskoj sezoni postigavši, kombinovano u dresovima Đenove i Milana, 22 pogotka na 37 utakmica Serije A.

Ove sezone je na 18 mečeva postigao četiri gola, a na 14 utakmica se našao u startnoj postavi, međutim povratkom Zlatana Ibrahimovića, to bi do kraja sezone moglo da se promijeni.

Posrnuli italijanski fudbalski velikan stoga razmišlja o prodaji Poljaka i to baš po cijeni po kojoj ga je kupio od Đenovljana prošlog januara – 30 miliona funti.

Pjonteku ugovorna obaveza sa Milanom ističe tek u ljeto 2023. godine, a Totenhem, ipak, u ovom trenutku preferira opciju pozajmice.

Takođe, kako navodi Gardijan, za Pjontekove usluge zainteresovana su još dva engleska premijerligaša – Njukasl i Aston Vila.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC