• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac kreće na pripreme: U Antaliji "brušenje forme"

Autor mondo.ba

Najvažniju fazu priprema fudbaleri banjalučkog Borca obaviće u poznatom turskom ljetovalištu, gdje će boraviti od 26. januara do 10. februara.

 FK Borac putuje na pripreme u Antaliju, kapiten Stojan Vranješ dobro smo se pripremali Izvor: Promo/FK Borac/Daniel Jankovic/DanJan property

Fudbaleri Borca na terenima Gradskog stadiona u Banjaluci obavili su uvodnu fazu priprema, a ekspediciju "crveno-plavih" sada očekuje put u Staru Pazovu, gdje će biti odigran prvi kontrolni susret.

Banjalučani će u subotu od 13 časova odmjeriti snage sa Teleoptikom, nakon čega je planiran put u Tursku.

Možda će vas zanimati

Glavni dio priprema tim Branislava Krunića obaviće u poznatom turskom ljetovalištu, gdje će boraviti od u periodu od 26. januara do 10. februara.

"Najteži dio priprema je prošao, a odnosio se na trčanje i treninge snage. Nije bilo povreda, što je za nas najvažnije. Mislim da smo se dobro spremili u ovom dijelu, a u Antaliji nastavljamo da gradimo formu za nastavak prvenstva", istakao je kapiten Borca Stojan Vranješ.

Predvodnik Banjalučana istakao je da, iako rezultati u pripremnom ciklusu nisu toliko bitni, svi u taboru "crveno-plavih" u svaki meč ulaze sa željom da iz njega izađu kao pobjednici.

"Utakmica protiv Teleoptika biće nam fina provjera. Rezultat nam nije u prvom planu, ali svakako iz utakmice u utakmicu idemo sa namjerom da pobijedimo. Biće to provjera onoga što smo radili prethodne dvije sedmice. Svi zajedno smo skoncentrisani na to da što bolje uigramo sve linije tima, uđemo u optimalnu formu i spremni dočekamo drugi dio sezone", poručio je Vranješ.

OVDJE pročitajte šta je o dosadašnjem dijelu priprema rekao trener Borca Branislav Krunić.

Raspored pripremnih utakmica:

26. januar: Borac - Teleoptik (13.00)
31. januar: Borac - Orenburg
2. februar: Borac - Vardar Skoplje
5. februar Borac - Čajka
8. februar Borac - Irtiš Pavlodar
9. februar Borac - Dinamo Kijev

Polazak u Staru Pazovu planiran je u subotu u jutarnjim časovima, dok će se ekspedicija "crveno-plavih" u Banjaluku priprema iz Antalije vratiti 10. februara.

Po povratku kući, Borac će odigrati i generalnu probu. Na zeničkom stadionu "Bilino polje" rival Banjalučanima 15. februara biće domaći Čelik.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

As

Ne svidja mi se sto smo konkurentima za Evropu prepustili Zakarica i Bilbiju top igrace prelaznog roka a mi doveli Zolu iz trece lige Rumunije. Trebalo se dovesti jedno pojacanje ali pravo

i

@As I Maksimovica takodje. Ta trojica su dokazani igraci za ovu ligu a ni jedan nije zavrsio u Borcu. Puno biramo, vazemo, trazimo po okruzenju a ionako imamo visak stranaca i skoro nikad ne potrefimo sa strancem. Samo ne zelim da slusamo pricu poslije 5 kola kako imamo staru ekipu i kako nas je sustigao umor, a igrac poput Maksimovica dusu dao da zamjeni Milutinovica u nekim mecevima. Imamo 19 teskih utakmica na oba fronta. Sadasnja ekipa je puno u prenosima i procitani smo. Nemojte da se borimo sa Velezom i Sirokim za 6. mjesto. Hocemo evropu

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC