• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pioli ne računa na Susa, Sevilja je postala realna opcija

Autor mondo.rs

Španski fudbaler bi mogao tokom narednih dana da promijeni klub, ali i ligu i da se ponovo nađe u svojoj domovini.

 Suso Milan Sevilja pozajmica Izvor: Marco Luzzani/Getty Images Europe

Od kako je velikan iz Milana promijenio trenera, uloga Susa se značajno smanjila. U jednom trenutku je Španac bio među najboljim igračima kluba, ali sada nije u prvom planu.

Prelazak na sistem 4-4-2, dolazak nekoliko igrača tokom januara i taktičke zamisli Stefana Piolija nisu prijali Susu. Zato je Sevilja zainteresovana da ga angažuje.

Možda će vas zanimati

Pokušali su da ga kupe, ali je ponuda od 15 miliona evra lako odbijena. Sada je na stolu nova, a čini se da je ovo prihvatljivije. Italijanski tim je blizu odluke da pusti Španca da se vrati u domovinu.

Klub sa ''Ramon Sančez Pishuana'' je riješio da Susa dovede na šestomjesečnu pozajmicu, a da zatim narednog ljeta pregovaraju sa Milanom oko transfera. Tada će otkupna klauzula krilnog igrača biti 20 miliona, a ukoliko se pokaže tokom proljećnog dijela, Sevilja će je platiti.

Hesus Hoakin Fernandez Saenc de la Tore, kako glasi puno ime ovog fudbalera, Španiju je napustio još prije seniorskog debija. On se iz Kadiza preselio u Liverpul, gdje je nastupao prvo kao omlainac, a zatim kratko i kao senior. Uslijedila je pozajmica u Almeriju, zatim transfer u Milan, a kasnije i pozajmica iz tog kluba u Đenovu.

Suso ima 26 godina i pet puta je oblačio dres seniorske reprezentacije Španije. Ove sezone je u Milanu upisao 17 nastupa, jedan gol i dve asistencije. Po posljednjim informacijama, on je zahtijevao da bude prodat, ali će vjerovatno pristati na ovakvu ponudu Sevilje koja se u Primeri bori za treću poziciju.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC