• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Liverpul treba da igra utakmicu ali Klop kaže - Nećemo biti tamo

Autor mondo.rs

Liverpul nije savladao Šruzberi, a njemački stručnjak je svojom izjavom iznenadio britanske medije...

 Liverpul treba da igra utakmicu  FA kupa ali Klop kaže - [Nećemo biti tamo] Izvor: CATHERINE IVILL/GETTY IMAGES EUROPE, Guliver/Getty images/Catherine Ivill

Engleska Premijer liga od ovog februara uvodi kratku zimsku pauzu za svoje timove, ali pojedini klubovi će i tokom nje imati obaveze u drugim takmičenjima.

Iako je donesena odluka da se timovima dozvoli mali predah tokom sezone, pojedine ekipe će igrati u FA kupu. Ipak, iz Liverpula je stigla odluka da prvi tim "redsa" neće biti prisutan na toj utakmici.

Možda će vas zanimati

Menadžer Liverpula Jirgen Klop i članovi seniorskog tima šampiona Evrope neće učestvovati u ponovljenom susretu 4. kola FA kupa protiv Šruzberija.

To je i sam Klop potvrdio, nakon što je njegova ekipa remizirala 2:2 protiv člana engleske Lige 1, trećeg ranga takmičenja.

Liverpul je imao prednost od dva gola, ali su na kraju ipak odigrali neriješeno i sada ih očekuje ponovljeni meč 4. ili 5. februara.

Ipak, kako je Premijer liga donijela odluku da će njeni klubovi tada biti na pauzi, izjava Klopa je podigla dosta bure u britanskim medijima.

"Prije dvije nedelje sam rekao momcima da ćemo imati zimsku pauzu, što znači da nećemo biti tamo", rekao je Nijemac o ponovljenoj utakmici koja će se igrati na Enfildu.

"Znam da to nije vrlo popularno, ali to je način na koji vidimo stvari. Premijer liga nam je preporučila da poštujemo zimsku pauzu. To ćemo i da uradimo. Ako Fudbalska asocijacija ne poštuje to, onda mi to ne možemo da promijenimo. Nećemo biti tamo."

Klop je potvrdio da će "djeca biti ta koja će igrati", aludirajući na omladinski tim i takođe istakao da će trener rezervnog tima Nil Kričli voditi ekipu kao prvi trener.

"Moramo da poštujemo zdravlje igrača. Njima je potreban odmor. Potreban im je mentalni i fizički odmor i to je ono zbog čega zimska pauza postoji", rekao je Klop.

"Morali smo da donesemo ovu odluku još ranije jer ovi momci imaju porodice."

Premijer liga je prethodno donijela odluku da se uvede kratka zimska pauza u prvoj polovini februara, ali na način da se i dalje svakog vikenda igra fudbal.

Tako će jedne nedelje polovina premijerligaša pauzirati, a druga igrati mečeve, da bi se narednog vikenda stvari obrnule...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC