• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uroš Vitas: Partizan mi je učinio detinjstvo savršenim

Autor mondo.rs

Novi fudbaler Partizana Uroš Vitas nestrpljivo čeka start sezone. "Čuo sam se sa čika Šćepom, on je vodio onu moju generaciju sa Zekom Jojićem, Brašancem... Imali smo savršeno detinjstvo zahvaljujući Partizanu".

 Uroš Vitas: Partizan mi je učinio detinjstvo savršenim Izvor: MN Press/arhiva

Uroš Vitas je poslednjeg dana prelaznog roka došao u Partizan. Tačnije, vratio se. Jer, već je bio deo Partizana i to u generaciji koju je kao trener predvodio Slađan Šćepović, a u kojoj su bili i Miloš "Zeka" Jojić, Darko Brašanac... Vitas kaže da je presrećan što je u Partizanu i da crno-beli imaju "fantastičnu grupu i hemiju".

"Baš juče sam se čuo sa čika Šćepom. Kako je zazvonio telefon, a ja se predstavio, usledelo je ono njegovo čuveno: ‘Gde si Vitas?’. Mislim da to niko ne može da izgovori kao on! Tu smo bili Zeka Jojić, mi smo ga zvali ‘Zuba’, Brašanac, Trujić, ja… Sinoć sam baš gledao Braša, pratim i Zeku, vidim da je u Austriji sad. Iskreno, baš duboko uzdahnem kad se setim te generacije.Bilo je mnogo nas koji smo došli iz raznih delova zemlje i često čujem kako ljudi govore da smo imali teško detinjstvo. Ja mislim da smo imali savršeno detinjstvo zahvaljujući Partizanu! I dan danas imam naše zajedniče fotografije, isečke iz novina… Te stvari se nikad ne zaboravljaju", rekao je Vitas za klupski sajt.

Možda će vas zanimati

Kaže da sadašnji tim Partizana izgleda odlično.


"Partizan je napravio fantastičnu grupu! Rekao bih spolja gledajući da je hemija u timu neverovatna! Siguran sam da je to jedna od stvari na kojima je Savo Milošević insistirao. Činjenica da je trener želeo da pojačam jednu takvu grupu me jako raduje i još jednom ponavljam da ću apsolutno sve podrediti timu i klubu", rekao je novi štoper crno-belih.

Bio je u Mehelenu, gde ga je zadesila povreda, a prošle godine u Kazahstanu je odigrao više od 20 utakmica. Kaže da je spreman i oran za rad i da će vrlo brzo dostići takmičarski nivo.

Partizan ima već nekoliko štopera - Strahinju Pavlovića, kao pozamljenog igrača Monaka, Bojana Ostojića i Igora Vujačića. Odgivara uobičajenom frazom: "Zdrava konkurencija je uvek dobrodošla. Siguran sam da će svako dobiti svoju šansu, a opet svi treba da smo u službi tima".

Poznaje priličan broj igrača Partizana, a najviše golmana Nemanju Stevanovića, još iz mlađih kategorija Rada, kao i Milana Lolu Smiljanića.

"Sa Lolom sam često šutirao loptu posle treninga. Tada sam upoznao mnoge prvotimce, što je nama klincima bilo veoma važno! To je bio period kada je trebao da ode u Španiju. Uvek je imao razumevanja i živaca za nas mlađe. Evo, sada ćemo biti zajedno u timu i tome se takođe radujem", rekao je Vitas koji će nositi dres sa brojem 15.

Ovo su mu želje:

"Partizan je veliki klub, i to će zauvek biti tako. Veliki klubovi uvek mogu i moraju da osvajaju trofeje!".

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC