• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I Bibras Natho je imao utisak da su svi čuvali bod

Autor mondo.rs

"U pojedinim momentima mi se činilo da nijedan tim nije grizao za pobejdu već da su oba tima bila zadovoljna ovim rezultatom", rekao je Bibras Natho.

 Bibras-Natho-ocjena-162.-vjecitog-derbija Izvor: MN PRESS, NEBOJSA PARAUSIC

Za razliku od prvog "vječitog derbija", Bibras Natho i njegovi saigrači iz Partizana poslije gostovanja na stadionu Crvene zvezde nisu se radovali, ali ni tugovali.

Najvažnija utakmica srpskog fudbala završena je bez pobjednika i golova...

Možda će vas zanimati

Iskusni Izraealac za sajt Partizana iznosi svoja zapažanja sa utakmice.

"U prvom dijelu utakmice nismo odigrali dobro i nismo našli najbolju opciju da poboljšamo napad. U drugom dijelu smo bili bolji, ali moram reći da smo i u prvih 45 minuta imali nekoliko kontranapada, ali nismo očigledno bili dovoljno skoncentrisani. Za ovakvu utakmicu nije potrebna dodatna motivacija da bismo rekli da je neko više ili manje motivisan već mislim da su oba tima prije željela da ne izgube i zato je na kraju završena neriješeno", počeo je vezni fudbaler "parnog valjka".


U drugoj trećini utakmice stvorena je slika da je Partizan zadovoljan bodom. Tom je doprinijelo i često zadržavanje vremena od strane crno-bijelih.

"Iskreno, u pojedinim momentima mi se činilo da nijedan tim nije grizao za pobjedu već da su oba tima bila zadovoljna ovim rezultatom", odgovorio je Natho.

Fudbaler Partizana ističe da je Zvezda igrala baš kako su očekivali i da ih novi trener "vječitog" rivala, Dejan Stanković nije iznenadio.

"Stanković nas nije iznenadio na terenu. Sve što smo vidjeli, to smo i očekivali i na to nam je stručni štab i ukazao. Kao što sam rekao u prvom poluvremenu su nas zatvorili i nisu nam dali da igramo, dok smo u drugom poluvremenu našli rješenje za igru, ali nije bilo dovoljno", napomenuo je Partizanov "mozak" na terenu.


U pojedinim trenucima meča Natho je zbog sudijskih odluka djelovao prilično nervozno.

"Nisam ljut na sudiju, bio je staložen i pristojan. Samo sam u jednoj situaciji bio ljut kada je igrač kojeg je Suma navodno udario laktom jaukao, a onda potom kada su svi uskočili da se svađaju on je digao vrat i šalio se sa svojom klupom jer mu suštinski nije bilo ništa. Ali, to je derbi, pun je emocija", ocijenio je.

Prednost Zvezde i dalje je 11 bodova, a do kraja je sve manje kola.

"Jedanaest bodova jeste velika razlika, ali mi moramo da nastavimo da se borimo, da zadržimo naš stil igre, da se vratimo onome po čemu smo bili prepoznatljivi jesenas. Sada je primarno da očvrsnemo drugu poziciju, a onda da vidimo možemo li i kako napadati više", rekao je Natho.


Partizan i Crvena zvezda mogli bi da se sastanu u završnici Kupa Srbije, dok ih u šampionatu očekuje još jedan okršaj na stadionu "Rajko Mitić".

"Svaki derbi je priča za sebe i niko ne može reći šta će biti u sljedećem. Ovo je fudbal i on je nepredvidiv. Naravno, ako uđemo skoncentrisani i budemo igrali našu igru imamo šansu za pobjedom, ali polako. Mnogo toga je ispred nas", mišljenja je igrač crno-bijelih Bibras 
Natho.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Više vijesti o ''vječitom derbiju''

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC