• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nije Lingard jedini: Solskjer precrtao petoricu igrača

Autor mondo.rs

Trener Mančester junajteda planira da promijeni transfer politiku.

 Premijer-liga-Mancester-junajted-Ole-Gunar-Solskjer-Pet-igraca-na-koje-ne-racunaju Izvor: Mondo/Goran Sivački

Znao je prethodnih sezona Mančester junajted da potroši ogromne količine novca. Marsijal, Pogba, Megvajer, Van-Bisaka, svi su oni dolazili za velike sume, a to je možda prošlost.

Sada Ole Gunar Solskjer ima kontrolu nad sastavljanjem tima, zna šta želi i šta mu je potrebno. U saradnji sa ostalim strukturama kluba, očigledno je procijenio da je vrijeme za podmlađivanje. Biće dolazaka, ali su prije njih precrtana petorica igrača.

Možda će vas zanimati

Ne znamo koliko je ovo pametan put, posebno ako Junajted želi da u dogledno vrijeme ugrozi gradskog rivala i Liverpul na čelu Premijer lige, ali, velikih trošenja neće biti. Zapravo, Solskjer je procijenio da će najbolje biti da se kupuju mlađi igrači, koji trenutno prolaze ispod radara i da se od njih prave prvotimci Junajteda. Pa, 'ajde da vidimo kako će to izgledati.

Dok se to ne desi, Mančester junajted će morati da se riješi petorice fudbalera koji nisu po ukusu trenera. Jedan od njih je Aleksis Sančez, koji je stigao iz Arsenala i nije pokazao ništa. Trenutno je na pozajmici u Interu, ali ni tamo nije povratio formu.

Pored njega, klub će pustiti i Lingarda, koji se već nekoliko dana dovodi u vezu sa Arsenalom. Londonski klub želi pojačanje u veznom redu, a misle da bi povremeni reprezentativac bio jeftina opcija narednog leta.

Još dvojica iskusnih igrača čije vreme na Old Trafordu polako ističe su Fil Džons i Kris Smoling. Nekada uzdanice Aleksa Fergusona ipak nisu ostvarile potencijal kakav im se predviđao dok je tim iz Mančestera bio najbolji tim u zemlji. Zainteresovanih za sada nema, ali će se lako pronaći kada ih Junajted zvanično stavi na transfer listu.

Posljednji u nizu igrača na koje Ole Gunar ne računa je Andreas Pereira. Malo kontradiktorno, pošto želi mlade igrače u timu, ali Pereira stvarno nije pokazao ništa. Momak koji je bio reprezentativac Brazila na Svjetskom prvenstvu za igrače do 20 godina na Mundijalu na Novom Zelandu, moraće da potraži novi klub.

U Junajtedu su prezadovoljni Danijelom Džejmsom, fudbalerom kog su prethodnog ljeta kupili iz Svonsija. Žele da nastave sa tom praksom i da mladim igračima daju mnogo šanse u prvom timu. Da li su među tim igračima i Sančo i Belingem, čija cijena uopšte nije mala, vidjećemo.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC