• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Predsjednik presrećan zbog povratka: Milina je vidjeti nasmijane igrače

Autor Dušan Ninković

Svetozar Mijailović najavio nove klupske akcije i osvrnuo se na ono već urađeno.

 FK-Crvena-zvezda-nastavak-sezone-treninzi-Svetozar-Mijailovic Izvor: MN PRESS

Prvi čovjek Crvene zvezde se još uvijek nije vratio na radno mjesto, poziva na oprez, ali i najavljuje velike akcije u Crvenoj zvezdi.

Svetozar Mijailović, predsjednik kluba, u kratkom intervjuu za zvanični klupski sajt dotakao se povratka igrača na treninge, humanitarnih akcija koje su sproveli crveno-bijeli, ali i planova za budućnost.

Možda će vas zanimati

Pandemija korona virusa napravila je mnogo štete u fudbalskom svijetu. Igrači nisu mogli na treninge, aktivnosti su prekinute na dva mjeseca, a najstariji su postali najugroženiji. Zbog toga su svi morali da budu maksimalno oprezni.

''Još uvijek nisam tu, ali svakodnevno gledam priloge sa treninga. Vidi se radost fudbalera i stručnog štaba što su se vratili na teren i što su ponovo na okupu. Zna se da je to nezamjenjivo kod igrača u njihovoj pripremi za takmičarske utakmice. Radostan sam i ja zbog toga što su se vratili na teren, a pohvalio bih i ljude koji su pripremili sve uslove da se treninzi sprovode na kvalitetnom nivou, poštujući sve propisane odredbe. Milina je vidjeti nasmijane fudbalere Crvene zvezde koji se spremaju za nastavak takmičenja'', počinje Mijailović.

Predsjednik Crvene zvezde ponosan je na to kako je klub funkcionisao u ovom periodu, kao i na akcije koje je klub sprovodio.

''Funkcionisali smo kao sat. Prezadovoljan sam što je klub pokazao da i u ovakvoj situaciji može da radi besprijekorno, poštujući sve propise. Uprkos svemu, uspjeli smo da budemo prvi i da prednjačimo u akcijama koje smo sprovodili tokom pandemije i veoma sam ponosan zbog toga. Primarna orijentacija Crvene zvezde je da bude društveno-odgovorna i to smo uspjeli da sprovedemo. Što se tiče akcije donošenja paketa pomoći za članove starije od 65 godina, dobio sam mnogo poziva i reči zahvalnosti. Rekli su da im to mnogo znači i da su ponosni na Crvenu zvezdu zbog toga. Humanitarne akcije su samo nastavak svega onoga što i inače radimo. Sezonske ulaznice smo i ranije darivali, a ovog puta smo to poklanjali medicinskom osoblju i lekarima.''

Govorio je Mijailović i o daljim planovima, ali i akcijama vezanim za Crvenu zvezdu.

''Imamo jasan cilj što se tiče članova, a to je da dostignemo cifru od 50 hiljada aktivnih članova. U ovom trenutku smo se zaustavili na 28 hiljada, od čega 13 hiljada seniora, uz 1.000 juniora sa plaćenom članarinom, a ostali su mlađi od 15 godina. Očekujem da ćemo plaćanjem članarine svi doprinijeti poboljšanju, prije svega Omladinske škole, kao i veteranima našeg kluba. Očekujem da će biti i donatorskih akcija, jer započete aktivnosti vezane za Omladinsku školu treba da privedemo kraju, a to će biti otežano zbog uslova u kojima se trenutno nalazimo. Teško će radovi koji su planirani moći da se završe u projektovanom vremenu, ali pokušaćemo da nađemo rešenja koja bi doprinijela sprovođenju započetog'', zaključuje Svetozar Mijailović.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC