• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ibra i Kavani kao Paja i Jare: Na terenu po planu, ali privatno...

Autor mondo.ba

Čini se da se nisu baš podnosili...

 Pari sen Žermen Ibrahimović Kavani odnos Izvor: DEAN MOUHTAROPOULOS/GETTY IMAGES EUROPE

Zlatan Ibrahimović i Edinson Kavani tri sezone su dijelili svlačionicu Pari sen Žermena i zajedničkim snagama na terenu "terorisali" protivničke čuvare mreže.

Švedski napadač bh. korijena je u francusku prestonicu stigao u ljeto 2012. godine i već do dolaska Urugvajca na konto upisao 35 golova na 46 utakmica u svim takmičenjima. U naredne tri sezone, kada su zajedno činili napadački tandem "svetaca", kombinovano su postigli čak 202 gola (Ibrahimović 121, Kavani 81)...

Međutim, izgleda da se van terena nisu baš najbolje slagali (rekli bismo, nešto poput kultnih "Kamiondžija" Pavla Vuisića i Miodraga Petrovića - Čkalje).

Možda će vas zanimati

Povod za takvu tvrdnju je izjava Majkla Ćanija, Zlatanovog nekadašnjeg saigrača iz Los Anđeles Galaksija. Francuski defanzivac, koji je okončao karijeru prošle godine nakon rastanka sa članom MLS-a, u razgovoru za RMC Sport iznio je zanimljivu tvrdnju.

"Ibra ne podnosi ako ste bliski sa Kavanijem. Ili ste sa njim ili ste protiv njega – Ibrahimović ne prihvata nijednu drugu opciju", rekao je Ćani, nastavivši:

"Rekao mi je da je sve bilo u redu kada je u pitanju odnos sa trenerom Loranom Blanom, a da jedina osoba koju nikako nije mogao da podnese je Edinson Kavani. Takođe, rekao mi je da je mrzio samo tri-četiri saigrača tokom karijere... Jedan od njih bio je Kavani."

Zlatan je, rekli smo, Parižane napustio 2016. godine, kada je odlučio da prvi (i jedini) put u karijeri zaduži dres nekog engleskog kluba i preseli se u Mančester junajted.

Sa druge strane, Kavani je i dalje na "Parku  prinčeva", a uskoro mu ističe ugovor, pa preostaje da se vidi da li će mijenjati sredinu ili će početi osmu sezonu u crveno-plavom dresu.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC