• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Depresija zbog karantina ili neverna supruga? Šta god da je bio problem, predvodnik moćne Atalante se vraća na teren!

Autor Nikola Lalović

Atalanta je izbacila spisak igrača registrovanih za Ligu šampiona i izgleda da je sjajni Slovenac spreman da se vrati na teren!

 Josip-Ilicic-neverna-supruga-koronavirus-PSZ-Liga-sampiona Izvor: Guliver/Getty Images/Marco Luzzani, Marco Luzzani/Getty Images Europe

Atalanta je bila pravi hit u Evropi prethodne sezone, a tim iz Italije je najviše oduševio igrama u Ligi šampiona. Stigli su fudbaleri iz Begrama čak do četvrtfinala, a tu je od njih bio bolji PSŽ

Posle velikog preokreta Parižani su slavili 2:1, a Atalanta je na tom meču bila bez svog vođe i najkreativnijeg igrača Josipa Iličića. 

Možda će vas zanimati

Ovaj 32-godišnji reprezentativac Slovenije vratio se u domovinu i ostao tamo. Javljeno je da ima mentalnih problema i da se bori sa teškom depresijom, a njeni uzroci su različito tumačeni.

Neki italijanski mediji spekulisali su da je zatekao svoju ženu Tinu Polovinu u krevetu sa drugim muškarcem. Ipak, to nije potvrđeno, a Iličić je nedavno objavio fotografiju sa njom na svom instagram profilu.

Bilo je i glasina da je Slovenac upao u depresiju zbog karantina izazvanog pandemijom virusa korona, ali ni za to nije bilo definitivne potvrde. 

Šta god da je problem, Iličić se vraća na teren! Nedavno je počeo da trenira, a u trening centru Atalante su ga sačekale poruke podrške navijača. A sada ga je trener Đanpjero Gasperini stavio na spisak licenciranih za takmičenje u Ligi šampiona. 

Šta god da je uzrok problema, izgleda da je Slovenac dobio još jednu utakmicu, ovoga puta životnu. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC