• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sale vodio Virtus do neverovatnog preokreta: Posle 2 dana ludila i "minus 19" do pobede za maksimalnih 8-0!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Ekipa iz Bolonje se izvukla iz raznoraznih dešavanja prethodnih dana i nastavila sa pobedama u Evrokupu.

 virtus-bolonja-sale-djordjevic-aleksandar-evrokup-milos-teodosic-stefan-markovic Izvor: MN PRESS

Možda i najčudniji dani u istoriji Virtusa. Aleksandar Đorđević je otpušten, pa vraćen na posao, a srpski košarkaši su, po nekim informacijama, urgirali da se nekadašnji selektor vrati na posao.

Možda će vas zanimati

Dok se to ne zna za Miloša Teodosića, Stefan Marković se javno oglasio na Instagramu. Samo nekoliko desetina sati kasnije, Virtus je morao da prevaziđe ove probleme i da zaigra u Evrokupu, protiv Monaka.

MONAKO - VIRTUS 68:74 (25:10, 15:12, 16:25, 12:27)

I pobedili su! Koliko to samo čudno zvuči nakon svega što im se dešavalo prethodnih dana!

Imali su minus od 15 poena nakon prvih deset minuta igre, zaostatak je rastao sve do 19 poena u drugom kvartalu, ali je tim iz Bolonje uspeo da izađe kao pobednik sa ovog meča. Neverovatan preokret u trećoj i četvrtoj četvrtini kreirali su između ostalih i srpski igrači.

Obojica su bili na terenu, Miloš Teodosić oko 27 minuta, a Stefan Marković dva minuta manje! Meč protiv Monaka je Teodosić završio sa 12 poena, tri skoka i četiri asistencije, dok je Marković imao dva poena, četiri skoka i četiri dodavanja za poene.

Pored dvojice srpskih košarkaša upadljive role su imali Džulijen Gemb sa 15 i Kajl Vims sa 13 poena, dok je Avudu Abas susret završio sa devet poena. Najefikasniji igrač meča je, ipak, bio iz poraženog tima. Di Bost je psotigao 17 poena, ali je pravu pomoć imao samo od Markosa Najta sa 13 i Matijasa Lesora sa 10 poena. Nikola Rebić je meč završio sa osam poena.

Na terenu ponovo nije bilo najvećeg pojačanja Virtusa, Marka Belinelija. Italijanski košarkaš se vratio iz NBA, ali još nije debitovao za tim iz Bolonje. Kako su italijanski mediji saopštili nešto ranije, on je lakše povređen i njegov nastup će se odložiti još malo.

Nakon osam kola u grupnoj fazi Evrokupa, Virtus iz Bolonje ima maksimalan učinak, a najbliži pratilac im je Lokomotiva koju su dva puta savladali. Ekipa Monaka je za sada odigrala sedam kola i ima skor 4-3.

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC