• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda hoće da prekine niz, Radonjić upozorava: Fizički su dominantni, igraju sjajnu odbranu!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Trener Crvene zvezde je svestan kvaliteta protivničke ekipe.

 crvena-zvezda-asvel-dejan-radonjic-izjava-kori-volden Izvor: MN PRESS

Posle poraza od Barselone i Efesa, košarkaši Crvene zvezde na svom terenu dočekuju ASVEL u utakmici 23. kola Evrolige.

Možda će vas zanimati

Protivnik se u ovom trenutku nalazi u najboljoj formi od početka sezone pošto su povezali tri pobede, a savladali su Olimpijakos, Valensiju i Baskoniu.

Do sada su tri puta igrali sa crveno-belima i samo su jednom pobedili. Trener Zvezde Dejan Radonjić je posle prethodnog meča bio razočaran igrom svog tima, a sada je jasno istakao kvalitete protivnika.

"Ekipa ASVEL-a se nalazi u dobrom ritmu i sjajnoj formi, vezali su tri pobede, takođe tokom dosadašnje sezone pokazali svoj kvalitet i nekim velikim pobedama poput one nad Barselonom, ali i vrlo dobrim igrama u gostima kao u Vitoriji i Pireju. Radi se o jednoj od fizički najdominantnijih ekipa u ligi, izvanredne su atlete, ekipa koja je dugo na okupu i koja igra vrlo čvrstu odbranu što ističu kao najveći adut. Zbog svega što govori da se radi o izuzetno ozbiljnoj ekipi, potrebno je da osim vrlo visokog energetskog nivoa, odigramo dobru i čvrstu utakmicu sa maksimalnom koncentracijom tokom svih 40 minuta", naglasio je Radonjić

Američki bek Kori Volden je dodao da u Evroligi nema lakih protivnika, te da će ključno biti da se "razbije" odlična odbrana protivnika.

"U Evroligi nema lake utakmice, niti lakog protivnika. Još jedna teška utakmica je pred nama, ASVEL je skup sjajnih atleta, uigrana ekipa koja je dugo zjaedno i igra vrlo čvrstu odbranu, što se vidi i po rezultatima u poslednjih nekoliko kola, gde su protivnike zadržavali na proseku od 73-74 poena. U odličnoj su formi, imaju 3 uzastopne pobede u Grčkoj, i nad Valensijom i Baskonijom, što govori i da rasterećeni i u dobrom raspoloženju dolaze u Beograd. Želimo da odigramo borbenu i mušku utakmicu u kojoj ćemo odgovoriti na taj fizički stil igre koji gaje", istakao je bek crveno-belih. 

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC