• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta će, moraju da ga hvale! Jokić oduševio - Rekli mu da je najbolji igrač sveta, njegova reakcija sve govori! (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

I kada ga hvale kao pojedinca, on uvek govori o timu.

 nikola-jokic-najbolji-igrac-na-svetu-moraju-da-me-hvale-nba-denver-video Izvor: Youtube/Denver Nuggets/Printscreen

Najbolji tim Istočne konferencije je došao u Denver, ali se nije dobro proveo! Nikola Jokić i drugovi napravili su Filadelfiji "toplu" dobrodošlicu, stigavši do rutinske pobede pred svojim navijačima - 104:95!

Možda će vas zanimati

Srpski centar ponovo je bio lider svog tima.

Jokić je bio izvanredan sa 21 poenom, 10 skokova i pet asistencija za 35 minuta provedenih na terenu, a posle meča je istakao da je njegova ekipa zaista odradila dobar posao na parketu.

"Super smo igrali. Izašli smo na teren sa sjajnom energijom, mi smo zadali taj prvi udarac, napravili prednost koju smo držali do četvrte četvrtine. Defanzivno smo odigrali jako dobro. Njih najbolji skorer je bio igrač sa klupe. Ostvarili smo veliku, bitnu pobedu. Navijači su bili u areni i to je jedna posebna draž", rekao je Jokić.

Zanimljivo je da je na ovom meču bilo i navijača Denvera u ograničenom broju, a Jokić se prisetio prvog meča u dvorani u tom gradu u Koloradu.

"Mislim da je to bilo protiv Oklahome, pune tribine. To je moje prvo sećanje. Navijači su bitan deo košarke i naše kulture. Pomažu nam dosta i lepo je igrati pred njima. Daju energiju, adrenalin."

Jokić je pohvalio i novo pojačanje Denvera Arona Gordona, za kojeg je istakao da im donosi novu dimenziju u igri. Ipak, posebno je zanimljivo bilo kako srpski centar komentarisao to što je Tim Koneli, jedan od rukovodilaca Denvera, rekao da je on najbolji igrač na svetu.

"Hvala Koneliju. Šta će, moraju da me hvale, nemaju drugog izbora. Šalim se. Drago mi je zbog toga što me ljudi podržavaju. Mislim da oni vide šta mi kao tim i organizacija radimo. Ceo grad nas podržava. Hvala im na tome. Što se tiče moje porodice, bili su na utakmici. Uvek je lepo to, bilo je zadovoljstvo", zaključio je Jokić.

Nikola Jokić posle pobede protiv Filadelfije
Izvor: YouTube/Denver Nuggets

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC