• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bogdanova emotivna poruka o Dudi - Ivković mu je prvi pružio šansu u dresu Srbije: Treneru...

Autor Dragan Šutvić

Bivši košarkaš Partizana dirljivom objavom oprostio se od Dušana Ivkovića.

 preminuo dušan ivković bogdan bogdanović oproštaj Izvor: MN PRESS

Tužna vijest iz Beograda potresla je cijeli košarkaški svijet. Od legendarnog Dušana Dude Ivkovića, koji je danas preminuo, opraštaju se zvezde evropske, regionalne i srpske košarke.

Među njima je i Bogdan Bogdanović, momak koji je trenutno jedan od najboljih srpskih grača, a na čiji je razvoj uticao i ''šmeker sa Crvenog krsta''. 

Možda će vas zanimati

Jedan od najboljih srpskih košarkaša imao je dirljive poruke o čovjeku koji mu je u ranoj fazi karijere ukazao veliku šansu.

''Treneru… Hvala ti na svemu sto si uradio za nas, našu zemlju i svijet košarke! Mnogo lijepih sjećanja koje ćemo pamtiti… Mnogo ljubavi, slobode i hrabrosti za sve nas mlade koji smo počinjali nase reprezentativne i klupske karijere… Hvala vam na svemu što ste nas naučili da cijenimo i poštujemo!'', napisao je Bogdan na Instagramu, uz zajedničku fotografiju.

Bogdanov oproštaj od legendarnog trenera posebno je emotivan kada se zna da je upravo kod Ivkovića dobio šansu u nacionalnom timu. Duda je 2013. godine na Evropskom prvenstvu u Sloveniji ukazao šansu mladom košarkašu koji je u narednim godinama postao jedan od nosilaca reprezentacije.

Košarkaš Atlante zato se objavom na društvenim mrežama oprostio od trenera koji je u evropskoj košarci imao kultni status. Do nevjerovatnih visina vodio je reprezentacije Jugoslavije i Srbije, a kao trener na klupskom nivou gledali smo ga na čelu Partizana, Olimpijakosa, Dinama i CSKA iz Moskve, Efesa,...

Više vijesti o Dušanu Ivkoviću

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC