• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Mekani, bez energije!" Radonjić oštar nakon poraza: Imamo problema sa igračima na terenu, znamo kako treba da se igra!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Trener Crvene zvezde bio je nezadovoljan, kako napadačkim, tako i defanzivnim dijelom igre svog tima.

 Dejan-Radonjic-poslije-poraza-od-Igokee Izvor: YouTube/Printscreen/BC Igokea

Crvena zvezda poražena je u Laktašima od Igokee, a poslije meča trener Dejan Radonjić bio je izuzetno nezadovoljan onim što je vidio na terenu.

On je istakao da je njegov tim bio bez energije i da je igrao sa mnogo grešaka, a da je protivnička ekipa to znala da iskoristi.

"Bili smo jako mekani bez energije, sa slabom koncentracijom, sa dosta grešaka. Ekipa Igokee je to znala da koristi. Pravila prednost, gradila igru. Nismo uspijevali da u tom prvom dijelu dođemo do one igre koja zahtijeva da bude prisutna u ovakvom meču. Napadački takođe bez ijednog slobodnog bacanja u prvom dijelu, 10/0 za tri. Odreagovali smo u drugom dijelu, uspijevali da priđemo na nekoliko poena i loptu zaostatka ali to nije bilo dovoljno da uđemo u neizvjesnu završnicu i slavimo večeras", istakao je on. 

Šef struke Crvene zvezde se potom osvrnuo na jako težak raspored koji očekuje njegov tim u narednom periodu. 

"Naravno da treba da dobro izanaliziramo meč i izvučemo pouke iz ove utakmice. Danas je nedjelja, mi do sljedeće nedjelje imamo već tri meča. U srijedu Žalgiris, pa u petak Moskva, put za Moskvu. Uz sve one probleme o kojima sam pričao treba se spremiti za iskušenja koja slijede u narednom periodu", dodao je on. 

Upitan je i da li ga je nečim iznenadio trener Igokee Dragan Bajić, ali Radonjić se opet osvrnuo prije svega na igru svoje ekipe i ono na šta ima zamjerke. . 

"Naravno imali smo teške utakmice, imali smo problema sa igračima, imamo i dalje problema sa igračima koji su tu i dalje na terenu, a koji nisu u dobrom stanju. Tako da kad se sve sabere i oduzme mislim da je Igokea igrala dobro, a mi moramo da budemo svjesni da je način na koji treba da igramo nešto ono što smo pokazali u nekoliko mečeva i u jednom dijelu ove utakmice", zaključio je Radonjić. 

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 3

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Čova buraz

Izostao je Radonjizam u prvom poluvremenu....ili ste se baš potrošili u Izraelu ,ali nemojte da dozvolite da seoske ekipe likuju protiv Velikana....

Neko ko zna

@Čova buraz A šta je nedostajalo kad su ih prošle sezone nabili 25 razlike u Laktašima?! Kakav god da je Bajić, on je 3 puta u nizu dobio Zvezdu na domaćem terenu... Nisam baš siguran da je to još neko uradio

Čova buraz

Izostao je Radonjizam u prvom poluvremenu....ili ste se baš potrošili u Izraelu ,ali nemojte da dozvolite da seoske ekipe likuju protiv Velikana....

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC