• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FMP gostuje Partizanu, a vođa je MVP ABA lige: "Panteri" hoće da uživaju u Pioniru, u derbiju kola!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

"Želimo da uživamo i zaslužili smo to", poručuje trener tima iz Železnika Nenad Stefanović.

 fmp gostuje partizanu u aba ligi Izvor: MN PRESS

FMP je sjajno ušao u novu sezonu, "vezao" pet trijumfa pobijedivši u tom nizu i favorite poput Cedevita Olimpije i Igokee, a sada "pantere" čeka najveći dosadašnji izazov - meč protiv Partizana.

Tim Nenada Stefanovića u subotu će gostovati crno-bijelima predvođen zvanično najboljim igračem lige za oktobar, sjajnim plejmejkerom Brajsom Džounsom, a riječi Željka Obradovića dovoljno govore o tome koliko cijeni sve što je tim iz Železnika uradio.

Možda će vas zanimati

"Ne samo da pobjeđuju, već i igraju dobru košarku", rekao je "Žoc" u najavi utakmice, dok je njegov plejmejker Dalas Mur rekao da ne zna mnogo o narednom rivalu i da je samo čuo da je "FMP mala Crvena zvezda".

Trener FMP-a Nenad Srtefanović rekao je da će naredni duel biti "najlakši" za njegov tim, jer gostuje favoritu bez ikakvog rezultatskog pritiska.

''Već sam rekao nakon prethodne utakmice i pobjede nad Zadrom da će ovo za nas biti najlakša utakmica. To sam rekao u kontekstu da smo iza sebe imali dvije ili tri utakmice gdje smo morali da pobijedimo, a da sada tu vrstu pritiska definitivno nećemo imati. Rezultatski imperativ nećemo imati jer igramo protiv ekipe koja je dominantna u dosadašnjem dijelu prvenstva i u Evrokupu, a naročito u ABA ligi gdje su na domaćem terenu u svakoj utakmici pokazali silu", rekao je on.

Izvor: MN PRESS

Stefanović je rekao da će izazov za njegovu ekipu biti i snažan rival i popunjene tribine.

"Odlično su popunjeni na svim pozicijama, sa veoma kvalitetnim igračima – Panterom i Ledejom koji u svakom momentu individualnim kvalitetom mogu da prelome utakmicu. Sa te strane, za našu mladu ekipu je to najveći izazov do sada i što se tiče protivnika, ali i što se tiče popunjenosti tribina. Radujemo se utakmici, želimo da uživamo jer smo svojim igrama zaslužili tu priliku. Stanje na tabeli je takvo da je Partizan prvi, a mi na diobi druge pozicije zahvaljujući možda i nekim neočekivanim pobjedama. Želimo da damo svoj maksimum i da vidimo gdje smo trenutno u odnosu na Partizan'', istakao je Stefanović.

Prvotimac FMP-a Dimitrije Nikolić je takođe iznio svoja očekivanja:

''Prošle nedjelje smo uspjeli da prevaziđemo zdravstvene probleme i dobijemo još jednu utakmicu u nizu. Slijedi nam gostovanje protiv jedne od najkvalitetnijih ekipa u ligi. Pokazali su u dosadašnjem toku sezone veliki kvalitet i nemaju poraz ni u jednoj zvaničnoj utakmici. Biće to veliki izazov za našu mladu ekipu. Igraćemo bez pritiska, spremamo se kao za bilo koju drugu utakmicu i nadamo se što boljem rezultatu'', istakao je centar FMP-a.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC