• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Efesova zvijezda brutalno izvrijeđala sudije - "ovo je stvarno sr*nje": Isključen u derbiju, pa divljao na instagramu!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Jedan od najboljih igrača u Evroligi Šejn Larkin nije bio zadovoljan suđenjem trojke koju je predvodio Luiđi Lamonika, a u kojoj je bio i jedan Srbin.

 Sajn-Larkin-poludeo-zbog-Luidjija-Lamonike-u-Evroligi Izvor: MN PRESS

Ekipa Efesa poražena je na svom terenu od Barselone nakon produžetka (95:93), a Šejn Larkin u ključnim momentima meča nije mogao da pomogne svom timu. Već na početku produžetka, Luiđi Lamonika je dosudio peti faul američkom košarkašu sa turskim pasošem.

Larkin je tada završio utakmicu, a Efes bez njega nije uspio da iznenadi jedan od najboljih timova Evrope i pokaže da polako podiže formu nakon lošeg starta sezone. Zbog kontroverznog faula koji mu je dosuđen, Šejn je "poludio" na Instagramu.

"Nikada ne dolazim na instagram da bih objavljivao ovakve stvari, ali ovo je stvarno sr*nje. Nevjerovatno. Ovako sam ja dobio peti faul na meču. Pogledajte snimak i recite mi u kojem trenutku ja pravim faul", napisao je Larkin uz snimak.

Jedna od najboljih igrača u Evroligi nije se tu zaustavio, već je nastavio da komentariše suđenje za šta će gotovo sigurno biti kažnjen.

"Sudija je podigao ruku i prije nego što se bilo šta dogodilo. On je želio da mi dosudi faul. Jedan od najboljih igrača drugog tima je dobio petu ličnu i ovaj sudija je želio da izbaci i mene iz utakmice", objasnio je bek Efesa svoje viđenje ove situacije.

Na kraju, on je čestitao španskom timu na zasluženoj pobjedu koju nije želio da dovede u pitanje. Protiv igrača Barselone nema ništa, nezadovoljan je samo suđenjem!

"Čestitam Barseloni na teško izvojevanoj pobjedi. Ne želim ništa da oduzmem njihovim igračima. Oni su zaslužili pobjedu… Ali ova sudijska odluka je sr*nje, je*ote", dodao je Larkin.

Pogledajte Larkinove objave:

Nakon pobjede u Istanbulu Barselona ostaje na diobi liderske pozicije sa Real Madridom, uz skor 11-2, dok je Efes tek na 10. poziciji. Turski tim ima skor 6-7, koliko i jednu poziciju lošije plasirani Bajern, a odmah nakon njih na tabeli je Crvena zvezda koja je sinoć savladala Zenit u Sankt Peterburgu.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC