• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kalinić i zvanično predstavljen u Barseloni! Nikola se oglasio: "Biće teških poraza i velikih pobjeda"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nikola Kalinić prošao medicinske preglede u Barseloni i obratio se navijačima.

 Nikola Kalinić predstavljen u Barseloni Izvor: Twitter/@FCBbasket

Nikola Kalinić prošao medicinske preglede i zvanično je predstavljen kao novi košarkaš Barselone. Sve formalnosti su završene i uskoro će sa timom početi pripreme za novu sezonu.

Crvena zvezda borila se sa Barsom oko njegovog potpisa, pričao je o tome i Nebojša Čović, ali je srpski reprezentativac poslije sjajne sezone u Beogradu odlučio da promijeni klub. Dao je i prvu izjavu kao član španskog giganta.

Možda će vas zanimati

"Barselona je možda i najveći klub na svijetu, jedna od najvećih sportskih organizacija svakako. Čast je, ponosan sam što sam ovdje, nadam se da će sve ići kako treba i da ćemo imati dosta uspjeha. Očekujem dugu sezonu sa mnogo utakmica, oscilacija, povreda, teških poraza i velikih pobjeda. Nadam se da ćemo na kraju sezone slaviti uspjeh", rekao je Kalinić.

Šarunas Jasikevičijus pravi tim za osvajanje Evrolige, stigli su Jan Veseli, Tomaš Satoranski, Oskar da Silva, ostali su Nikola MIrotić, Kajl Kjurik, Niko Laprovitola, Kori Higins, Aleks Abrines...

"Privilegija je igrati sa takvim momcima, sa Veselim sam igrao dugo u Fenerbahčeu, dobri smo prijatelji i van terena. Drugi momci su sjajni, ne bih nikoga da ističem. Velika su to imena i evropske i svjetske košarke. Kao što sam već rekao, privilegija i čast. Što se navijača tiče, mogu da im obećam da ću dati sve od sebe, ne znam hoćemo li pobjeđivati ili gubiti, ali sam igrač koji uvijek daje maksimum. Nadam se da ćemo se dobro slagati i da će atmosfera u dvorani biti odlična", zaključio je Kalinić.

Kalinić je u nedavno završenoj sezoni bio lider Crvene zvezde. Prosječno je u elitnom takmičenju bilježio 12,6 poena, 3,9 skokova i 3,4 asistencije po meču. A, prije svega ovoga Nikola je imao i emotivan oproštaj od crveno-bijelih.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC