• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA centra zaustavila policija, a on pričao o Jokiću! Umjesto kazne dobio pitanja - sa 2 odgovora razbjesnio navijače!

Autor Dragan Šutvić

Montreza Herela zaustavila policija, a on je umjesto kazne odgovarao na pitanja. Zbog ovih odgovora navijači će mu dosta zamjeriti...

 policija zaustavila herela on pričao o jokiću Izvor: Twitter/@CrossingBroad/Profimedia

NBA centar, zaustavljanje policije i spominjanje Nikola Jokić. Nije u pitanju vic, već priča koja se dogodila Montrezu Herelu, novom košarkašu Filadelfije. On je zaustavljen od strane policajaca, nije poznato zašto, pa se izvukao i nije platio kaznu. Umjesto toga je odgovarao na pitanja jednog od policajaca koji ga je zaustavio. Snimak toga ubrzo je postao viralan, a ova dva odgovora razbjesnila su navijače njegovog novog kluba.

Na kratkom klipu se vidi kako policajac stoji pored auta, Herel je ispred njega i razgovaraju opušteno. U tom momentu ga je upitao koga najviše muči u defanzivi, odnosno koga mu je najteže da čuva. "Jokić, definitivno. Ima veličinu, dodavanja, sva ta sr**a koja radi. Nevjerovatan je", odgovorio je Herel. Na to se policajac nasmijao, rekao je da "nije fan Denvera, ali da je to vjerovatno dokaz zašto je Nikola MVP NBA lige". To je i sam Herel potvrdio.

Uslijedilo je novo pitanje o tome u kojoj dvorani ne voli nikako da igra. Zbunio je mnoge svojim odgovorom, pošto je košarkaš Siksersa. Rekao je da su to "dvorane Filadelfije i Bostona". Dodao je i da misli isključivo na stanje same arene, ne na publiku. Pojedini navijači pokušali su da ga opravdaju u komentarima i da objasne da je to zbog činjenice da je u dvorani Filadelfije previše hladno i da to smeta i njima. Ostaje da se vidi koliko će mu zamjeriti zbog ovih odgovora, kako zbog dvorane, tako i zbog toga što nije spomenuo Džoela Embida, centra koji je bio glavna konkurencija Jokiću u borbi za MVP priznanje.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC